Arsene Wenger
0

"Danas nisam prepoznao svoj tim"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Arsenala upisali su u 6. kolu Premiershipa prvi ovosezonski poraz. Malo ko je očekivao da će on doći u utakmici protiv West Bromwich Albiona i to na Emiratesu, no tako je na kraju bilo.

WBA je slavio s 3-2 (vodio je WBA i 3-0) u utakmici u kojoj je cijela ekipa "topnika" djelovala vrlo blijedo, a velikih zasluga za pobjedu gostiju ima i golman Manuel Almunia, usprkos obranjenom penalu iz prvog dijela.

" Nismo bilo na našoj uobičajenoj razini, niti defanzivno niti ofanzivno. Općenito gledano, imali smo problema prilikom predaje lopte, u odbrani, kao i u duelima, a na kraju smo dobili onoliko koliko smo zaslužili – nula bodova! Više stvarno nismo zaslužili",eki izjavio je vidno razočarani Arsene Wenger, čija je ekipa tako propustila iskoristiti prethodno posrtanje Chelseaja (1-0 poraz kod Manchester Cityja) i približiti se lideru na bod zaostatka.

O razlozima zašto je njegova ekipa odigrala tako slabu utakmicu, francuski je stručnjak rekao.

" Igru svoje ekipe nisam mogao prepoznati, a sada moramo proanalizirati razloge zašto se to dogodilo i dobro odreagirati jer smo od početka sezone do sada igrali jako dobro. Ovo je bila prva loša utakmica i zasad mi je neobjašnjivo kako je baš cijela ekipa igrala tako loše cijelu utakmicu."