Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja isključio telefon, strah me da me Meša ne zovne! 😂😂😂
i ja sam heftu ko na iglama..
škola, ajmo biti pozitivni...idemo u Fr pa makrar kroz baraž, ali idemo...
Muka mi je, povraca mi se od ove dvojice, bolje zovi Cimirota i Kvesica ili Stanica, realno i Zeljeznicar i Sarajevo su bolji od Hajduka
aha, znači nije bitno kakav je ko igrač nego gdje igraju. znači smeta vam HAJDUK, dobro pa ste priznali i pokazali svijetu još jednom tko ste i što ste.
ne smeta Hajduk vec losi igraci Hajduka koi se guraju u repku ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NE Svena,Mesaaa ne i ti. :(
Neka ih je pozvao !! Bar ce sada vidjeti da od njih nema hljeba i ubuduce ćao , zdravo !!!!
e jes dugo trajo entuzijazam sa Bazdarevicem...do prvog spiska. Hejterima ne bi dragi Bog Allah ugodio..
Safet je uspio malog utrpat i pola nacije prevarit ali nas jos koji misle svojom glavom i gledaju utakmice. Sllino je podvala od igraca i to je jasno kao dan
uh dragi brate sa njima smo tek dobili na sirini sakupljaca lopti iza gola
Vidim ti se pitas :D vozzdra
Bas tako :)
Samo su nam Svršajević i Slino falili
E moj Mesa isti si ti olos ko i amidza,gdje je on stao ti nastavljas. Gledam svaku Hajdukovu utakmicu,Avdija se makar bori i trci ko lud ali ona amidzina panjina veze s vezom nema.Na osnovu cega si pozvao Mesa prevarantu????
Za Avdiju si dobro rekao. Trci i bori se kao lud. Nije nikad napravio greske koje su nas kostale, a slab je izgledao u Susicevim formacijama u kojima ispred njega nije bilo aktivnog desnog veznog da mu pomaze u defanzivi. I uvijek je u skladu sa svojim kvalitetom posteno odigrao i sve dao. A to treba cijeniti.
Imamo li prijedloge za desnog beka i za desnog ofanzivnog? Da cujemo!
halida mjesto halida al nemoze mesa da ga dobije ko da je iskljucio telefon
Sto udarate po crvenom, a nemate nikakav prijedlog. Niste mi jasni. :o)) Tezak zadatak, a? :o)))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bravo! Jos gejlorda iz Bohuma i Hadzica, pa imamo sve Germania opet u timu!
vršajević je u formi a sušić .....daj bože da se momci samo prodaju i onda će shvatiti,treba ih uhljebiti
Nadam se,da je Mesa pozvao Susica,i Vrsajevica iz kurtoazije,i da ce ih obojicu uskoro prekriziti jednom zauvijek!Poznato je da su pomenuta dvojica,a posebno Tin uzrok razdora u nasoj reprezentaciji.Safet Susic je svojim nepotizmom,i nestrucnosti unistio nasu reprezentaciju.Koliko je los trener pokazuje i to sto nigdje nemoze naci posao.Mesa,zbog mira u svlacionici a i na tribinama,zavrsi sto prije sa pozivanjem u reprezentaciju te dvojice,kao i jos par igraca iz Susiceve agencije!
E a vidite ovu statistiku: Avdija je dao go na sp 2014 a Zlatan Ibrahimovic npr. nije....Lewandovski nije...i da ne nabrajam..
Najtanji smo na lijevom boku. Nemamo pravog lijevoga bela. Mujdza, iako zlatan decko, to trenutno nije. Vrsajevic na beku i Susic na lijevom ofanzivnom, u situaciji kad Hajrovic ne igra puno, mogli bi biti, a bez obzira sta narod mislio, trenutno najbolje rjesenje. Tim prije sto u Hajduku drze upravo te pozicije. Vrlo je vazno obezbijediti igracima da igraju na svojim prirodnim pozicijama na koje su navikli. ZAPAMTIMO TO!
Pardo! Pardon! Pardon! - Radi se o desnom boku.
Ne zamjerite, dvije Metaxe i dvije Tuborg pive i lako se desi lapsus. :o) Molim za razumijevanje. :o))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jel tino odbrambeni vezni ili napadac
Tino je Safetov netjak, na toj smo poziciji tanki pa zovu panjinu da nam handri zivce. Prodo si se Mehmede odmah na pocetku
kod nas u drzavi je poznato da niko nesmije napravit nikakve radikalne poteze u pozitivnom smislu..pa tako ni selektor