Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ottmar Hitzfeld je rodjen u Lörrach, a to se nalazi u Baden-Württemberg - Njemacka pa je stoga njemac i njemacki fudbalski trener!
a mozda se i na treningu Njemacke puhalo u vuvuzele lakomislena djecice, pa ko biva ovaj svicarac iskoristio taktiku njemaca Ono malo logike ne bi bilo lose ne?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ottmar_Hitzfeld
najbolji trener svih vremena
Hitzfeld je svicarac.
Bitrno je koga sada trenira, a to ovi nepismenjakovici niti su sposobni niti imaju mozga da znaju.
Kakve veze ima gdje je rođen ?
hizfeld nije njemac on je svicarac
Hitzfeld je Nijemac, konjine blentave. Sta mlatite po toj tastaturi kad pojma nemate. Dolazi it grada Lörracha koji je na Njemackoj strani na granici sa Svajcarskom. Spanija - Svajcarska 1:1
dodjite i puhnite u moje vuvuzele jedinstven osjecaj zagarantovan
\"Taktika Nijemca\" ??? Hitzfeld njie nijemac
Koliko ja znam, on je Svicarac :)
Copy Paste bez razmisljanja
\"Taktika Nijemca Hitzfeld tražio od navijača da i na treningu pušu u vuvuzele\" DOKLE VISE SA OVOM VASOM NEPISMENOSCU!!!??? DA BOG DA VAS ZATVORA KOSTALA NEPISMENI NEINFORMIRANI KVAZI NOVINARCICI...Hitzfeld trener Njemacke, sram vas i stid bilo ,za hljeba nemali...