Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@madrid tvoje fudbalsko znanje je veoma skromno...čuj "opsajd",pa ti ne znaš osnovne termine...ali u jednom si u pravu madrid je hala...
Bayrrn je sinoc pokazao da je k.a.r.i.n.a od ekipe borusia bi njih ofucala a sad se navijaci barse dizu sto su dobili milan navijam za juventus i volio bih protiv barse da igraju,a o realu ni jedan kreten nek ne pise pogledajte samo historiju kluba nazalost najbolji su,poceli navijati za barsu kad je pocela.igrat fudbal kako treba prije 4 god kosto ste svi poceli za manchester city navijat radi dzeke jadovi jedni.
Hitzfeld je kralj,kada je on sa bajernom gazio real vjerovatno mnogi od današnjih komentatora nisu ni pisati znali,neznam kako samo možete pričati protiv bajern mislim na realovce,volio bi samo da pogledate međusobni skor ove dvije ekipe,možda ste nekad pobijedili u minhenu itd,jadni ste
Simpatizer sam Bayerna i jako sam razocaran njihovom sinosnjom predstavom. Ovdje vidim kako za koga ko navija tako i pise da osvaja LP. Po meni Barca je tomu najbliza iako je Bayern tu negdje rame uz rame. Trebalo bi ipak uzeti sa rezervom mec protiv Arsenala jer malo su ih 'podcijenili' a i nije bilo dva najbolja igraca Bayerna. Real kao Real uvijek nezgodan, dok Juventus mislim da pored ova tri kluba nema sta traziti.Dortmund bi mogao izgoriti od zelje i neiskustva. A Malagii i Galati se nema sta reci i ovo dosad im je ogroman historijski uspijeh tako da sve ostalo bi bilo ravno cudu.
1:3 2:1
Real bez sudija je obicna nula,lahko je igrati s 15 igraca na terenu a i tad jedva pobjedjuju!
Moj crni Ottmare, shvatam da subjektivno gledajući, razmišljaš tako. Možda nisi daleko od istine, ali takoer joj nisi toliko ni blizu. Stoga, moram ti reći, zamisli da si kengur i odjebi si po pivo. Cheers.
sta rece i ziv ostade
kako ću vam se svima smijati kad Dortmund uzme Ligu Prvaka hahaha :D
@fg koliko real ima osvojenih titula l.p od kako si ti navijač reala? jednu ili ni jednu?
Uz dužno poštovanje prema svim klubovima koji su ostali u natjecanju, mislim da je Dortmund zaslužio finale. U tako jakoj grupi završiti prvi, ostati neporažen, zaslužuje veliki respect. Volio bih gledati finale Barca-BVB!
Oko ove 4 ekipe ne moramo se sloziti,ali je jasno da je Juve najnezgodniji trenutno za igranje,odbrana im je beton,scudeto su rijesili sad ce se koncentrisati na LP. Mislim da je nedavno cak i Mourinho rekao da bi volio da izbjegne Juve do polufinala,finala Et,moje skromno misljenje
Iz tvog komentara se da zaključiti da pratiš Real mali broj godina, vjerovatno ovo kako je Ronaldo doš'o. Da si simpatizer Reala malo duže znao bi kome su španske sudije uvijek pomagale. Pratite fudbal 3 godine i pametujete nešto.
Zajebite nade likovi, jer ligu sampiona ove godine osvaja real . 3:1 u po nou campa mogu samo kraljevi i niko vise. Osiim toga, mo je najiskusniji trener za ligu sampiona. Kad tome dodamo glad za desetom titulom evropskih sampiona ( kolko ono barsa ima :)) i ronaldovu motivaciju za zlatnu loptu sve je kristalno jasno.
nije ti los komentar ali sta kazes da ove godine nije bayern izgubio.ako mislis od januara ondq si u pravu,ali ako mislis fudbalsu godinu sjeti se kako je bayern u grupnoj fazi pusio od bate borisov i nisu znali sta se dogadja. I jesam li u pravu?
Sinoc nije bilo offside-a za arsenal, greska sudije, ali trebam li napomenuti da nisu dosudena 4 kornera na samom pocetku Bayernu? Trebam li napomenuti da su Neuer i dva pacijenta koja su ga napali zasluzjeli direktni crveni karton? Trebam li napomenuti da je Podloski dao gol glavom u Londonu iz kornera koji nije ni postojao? Se**te a ni utakmicu niste pogledali! Svi znamo da se realovci boje BAYERNA! Salihamadzic, Makaay i gol, utakmica nije ni pocela. Juventus je najnezgodnija ekipa, jer se p**** talijanske samo brane, zatvore se ko pi*** male. Dortmund je jak, i moze lahkocom doci do finala kao i Bayern. barcelona ce da ga pusi budeli sudija fer sudio. Da napomenem jos da je sinoc bio prvi poraz Bayernu ove godine. zdravo pi***, moci ce te nas gledati kako dizemo trrofej lige prvaka u londonu. Generalu Ottmaru svaka cast. Najbolji trener svih vremena!
Sweet! I've just received my free Riot Points! >> FreeRiotPoints.me