Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do kraja kvalifikacija idemo na 6.
Ne svidja mi se ovaj baksuz broj 13 treba se njega rijesiti slijedece rangiranje ulazimo u Top 10.Naprijed Zmajevi.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas!
Vidim da ovdje neki spominju stranicu INDEX HR i kako čitaju komentare na istoj. Želio bih naglasiti da se radi o antihrvatskom portalu koji od svog postojanja otvoreno širi animozitet prema svemu što je hrvatsko. Pisati o tome tko uređuje i kakvi sve interesni lobiji financiraju i upravljaju tim i sličnim portalima bila bi preopširna tema tako da ne bih ulazio u detalje. Taj portal je utočište jugofila, trolova, izgubljenih ljevičara i internet klošara najgore vrste. Možda ima izuzetaka ali ih je vrlo malo, najmanje tu ima hrvata. A dio uređivačke politike im je da vas, ako imaju ¨svoje¨ forumaše koji će negativno i podcjenjivački pisati o Bosni, provociraju i skupljaju na stranici jer ćete tobože provjeriti što to hrvati misle o vama. Sve se to radi zbog skupljanja klikova a naivci se hvataju na to pa učestuju u besmislenim raspravama koje taj isti portal potencira
Ma .ebo Fifinu rang listu, komsije, utrkivanja, glupi balkanski ego ... Volim fudbal i moju BiH repku. Jedino i najvise me brine kako cu spakovati sach i tevsiju u kofere za Brazil. Moze se i zagrillati, valjda ima sta za rostilj a pive imaju valjda, valjda ce natec` Da znate da su nasi navijaci puni pozitive, karme i sire ogromnu energiju, i mislim da smo i time zasluzili da punimo svjetske arene. Necu nikada zaboraviti Rigu jer sam isao prvi put sa mojom malom djecom, koja su na moje cudjenje prestajali utakmicu navijajuci.
Hvala Ivice, Ciro, Zmajevi i Pape......bas po ovom redosljedu.
Ako pobijedimo USA i Slovačku (oba puta), imaćemo 1105 bodova, i sigurno ulazimo u top 10 :)
Nakon pročitanih komentara na indexu ovo će biti prvi put od kako je krme zavrnulo rep da cu navijati za pobjedu Srbije, a naši Zmajevi će i dalje biti trn u oku susjedima. Samo naprijed, nabijajte im komplekse.
Daleko cemo mi sa ovakima dogurat, Evo gdje mi danas zivimo, ? Ovaj bi navijao za Genocidase, a Hrvatska nam o svom trosku Gasi pozare brani kuce i prirodu. Bruka i Sramota
Pročitaj malo komentare pa palamudi. Od četnika znaš šta da očekuješ, a ustaša će ti zabiti nož u leđa tamam kad pomisliš da ti je ko brat. Al vjerovatno si još mlad i još ti pure treba da jedeš da bi neke stvari shvatio ;) I kanaderi nemaju apsolutno nikakve veze s tim tvojim osvrtom, i njih plaća EU a ne hrvatska. Da se pita taj hrvatski narod mi bi davno izgorili, sreca pa se politicki interesi i interesi građana ne podudaraju. I da navijat ću za Srbiju, nek ih pregaze u sred Beograda. Al ko sam ja da ucim "internet ratnike" i balavurdiju koja je rat samo u americkim filmovima vidjela jel tako ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kad se sjetim kad smo bili 72 a vidi sad.............
ako pobijedimo a hocemo e-sad-a , i 2 puta slovacku napredovat cemo za najmanje jos 2 pozicije (:
Vidim ovu vijest i "prosetam" malo na index.hr posto znam da iskompleksirani Hrvati BiH porjekla nemaju mira kad su u pitanju ovakve stvari oko nase reprezentacije, al jos uvijek se cudim koliko zlobni i ljubomorni mogu biti.. Ma fuj.. Cudo Bozije pa ih danas nema na klixu na ovom clanku. Zmajevima kapa dolje.
Samo da se Bosna ne raspadne do SP-a kakve izdajnike imamo na vlasti.
cuj kolumbija dobijaju neko tamo kvazitakmicenje i treci
postali smo strah i trepet za sve druge ,mislim da bi se i Spanija kao prva lose provela u Ze sad :D
Vjerovatno za EP 2016 ce mo biti nositelji grupe
*ćemo
9-ti smo u EU a u kvalifikacijama za EU ima 9 grupa , tako da sada za sad cemo biti , a plasmanom na SP , ce to da bude definitivno .
Bravo zmajevi! Samo nastavite tako do kraja kvalifikacija, nemoj sad da sve pokvarimo što je godinama pravljeno!
mnogo smo jaki
Bravo zlatni momci!