Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako ce sad stimati rezultate i prolaze, valjda ce naci neko rjesenje.
nije bio ofsajd
Ali je glupo da npr. kad ofsajd vec dosudi a nije bio, sta ce sa tom situacijom? Propala sansa za gol. Jedino da stave igracima u odjecu neke senzore pa da odmah mu na satu pise da je ofsajd.
Citam ove komentare pa nece gledati sve nego ono najvaznije a to je dali je bio crveni karton ili ne onda dali je bi ofsajd da ili ne kod postignutog gola i naravno penal a to su te tri najvaznije stvari. A sto se tice gol tehnologije to odavno postoji dali je prosla lopta gol liniju. Naravno nije ni ovo 100% sigurno bilo je greski ali ce se sigurno smanjiti greske sjetite se sta se nama desilo protiv nigerije..
Blokchain kojeg koristi Bitcoin se koristio za 70% izbore u Sijera LEoneu ! državi sa 7 miliona stanovnika. Rezultati izbora poznati istog trena po zatvaranju izbora ! NEdostatci za primjenu u BIH: NESTANAK KORUPCIJE, brzina rezultata i ukidanje bugarskih vozova. https://techcrunch.com/2018/03/14/sierra-leone-just-ran-the-first-blockchain-based-election/
Ovo sa video kamerom je kao sise od silikona....Nema tu više onoga ljudskog.... Pogreške su sastavni dio našega života
POZITIVNO, u svakom slučaju.
SRBIJA JE TURSKA !!!!!!!!!!!!!
Rusija je smeće od države hebo ih otac.
Imam osjecaj da ce ovo biti jedno od najgorih SPa. Nikakve strasti i euforije. 2010. i 2014. samo se pricalo o SP i mediji su bukvalno smarali, a sad kada su mediji postali razvijeniji, nema puno vijesti oko toga.
Sad bi trebalo biti regularno ali opet nije sigurno...
Bojkot Svjetskog prvenstva dok Rusija ne prestane s ratom u Siriji!
@D1N0.K Mislis dok Saudijska Arabija, Turska i USA ne prestanu finasirati vehabije i ISIL?
@MCCCLXXVIIPametnjakoviću, otkud Turska i USA na istoj strani?
sudije uskoro neće ni trebati.zato su sa ovim zatezali,jer ih čini besmislenim,ako se zamisli neka ovakva još naprednija tehnogija.naravno,neći biti potrbni ni nastavnici,trgovci,poštari,vozači.
nikad nije bio ofsajd..
dzeko nije bio u ofsajdu
Nije bio ofsajd !!