Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako SE ne osvaja Liga a kamoli Liga prvaka
al zato imaju sudije I liga se osvoji
Ja da sam ovoliko izgubio na FM odmah bi deinstaliraio igricu...
Real moze biti sretan da su primili samo 7 komada od onoliko zicera za Atletico koji se definitivno nametnuo kao glavni konkurent za drugo mjesto u Spaniji.
moj Zizu, nisu ti rekli da ces odsada bit kontrolisan VAR-om! nema vas vise ni u prva 4 spanske lige
joj Koste,kakav koljač ,ali ja ovo volim vidjet u fudbalu..barem jedan u svakoj ligi :) aa za Real- hahahahahhahahahahahaha trpanje. poz
Ne moze diego costa da ne dobije crveni
Joooj komentara i naslova, pa pogledajte unazad 5 sezona kad god je Real igrao po ovim kupovima nije ništa pokazao jer dodju da uzmu pare i to je to.
Nevjerovatno koliko se isfrustriranih Hobita, samozadovoljava pripremnim utakmicama. :o))))
"prijateljski meč" - sve je rečeno
I još im se i mladi četo 🐷 povrijedio eeeee ccccc
Buši hahaha buši hahaha
Na sta je Real potrosio 300 000 000 evra, mogao je dovesti pet igraca iz BH lige, i ne bi igrali losije od ovih pet sto su doveli. A ustedili bi 299 000 000 evra. Bilje bi igrali i od onoga najboljeg dodavaca na svijetu, pokatolicenog vlaha Modrica, Tomsonovog stovatelja. A 10 000 000 po sezoni dali onom Jovicu, koji je grijao klupu u Benfici.
Jovic ko Baljic nekad, povrijedis se a da nije ni pocelo i uzmes pare... Kako god, Jovic bi mogao biti od onih igraca gdje pritisak navijaca, visoka cijena transfera i dvije do tri nesretne situacije te bace u crnu rupu fudbala...
Real se raspao sa odlaskom ronalda. On je bio i mozak i motor ekipe. Odbrana ostarela, ramos dodaje loptu u centar gde su 4, 5 igraca atletika. Prvi gol isto on nije stigao da blokira kostu. Dok je jovic bio na terenu dve lopte primio. Sredina katastrofalna. Mislim da je real ove sezone na dnu stigao.
Ubio ih k’o mraz papriku...
Pa Atletiku treba inače 5-6 utakmica da postignu 7 golova, a Realu u samo jednoj.
Kolko su loši i Diego Costa im zabio