Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italija se provukla do tog finala, ali su ga odigrali majstorski. Francuska, s druge strane, je nakon relativno jednostavne grupe izbacila Špance, Brazilce i Portugalce. Ostaje ono "ŠBB-KBB" da Zizou nije dobio crveni i da je pucao jedan od penala...
Sreća je i odlučila utakmicu. Zidane je jednom u regularnom dijelu pogodio prečku i lopta jedva prešla liniju, znači neviđena količina sreće, a onda Trezeguet trese prečku takođe ali nije imao sreće da i njemu uđe kao i u Zizua. Ipak zbog toga po meni su Italijani više zaslužili pehar.
Ma ja, glavom ga neš na fakultet
@Rilkan😂😂😂
Kakvo je prvenstvo covjek odigrao te godine, strasno nesto.Prakticno je sam unistavao velike timove i steta sto svi pamte ovaj udarac glavom a niko ne prica o majstorijama posebno protiv Brazila
Legenda
sumrak je bio kada je cannavaro dobio zlatnu loptu srećom kratko je trajao.ovaj pakšu što je udario zidana pa danas ramos i portugalac pepe i gatuso je lomio ali gospodski nikad namjerno..ramosu želim na kraju karijere 2 englesku ligu pa da se bije kao čovjek bez faula a ne na krhkog salaha.
Tad se fudbal igro glavom a ovo danas...
al bukvalno 😂
pao ko da ga je opalio adin arnaut
Zadnje svjetsko prvenstvo na kojem su igrale legende i ikone fudbala, a novinar bi mogao poraditi na pismenosti.
Velika karijera, velika ličnost, i glup zavrsetak karijere
HRKLJUŠ 😂
Tata igre.