Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na ovom tekstu e ovo je vec nesto da saznas...bravo novinaru ko god da si
Elvis Bunić, mali radi trudi se, rijetki se uspiju izdvojit iz te mase kvazinovinara
Za prvo SP u Urugvaju Bosna igrala historijski baraž sa Portugalom.
Koji zaluđenici nacionalizmom mi moramo biti najbolje pokazuju komentari na ovaj tekst. Konacno neki lijep serijal tekstova mozemo ocekivati, da nesto naucimo, informisemo se, al jok, hajmo se mi prepucavati, krscanske ubice, covic, bake, i ostali ini pogrdni nazivi. Zar da ocekujemo nesto lijepo? Dobro Pejakovic davno rece "znas ti nas, hebo ti nas"
jucer Duce danas adidas,nike,kladionice i ostale korporacije koje od fudbala napravise biznis.neko bi trebo reci navijacima da su fudbaleri odnosno svi sportisti radnici da je to zanimanje tako da se navijaci ne tuku bez veze.
Velikokršćanski seljakluk. Iste nacije su i danas za fašizam spremne: Mađarska, Hrvatska, Češka, Slovačka, Italija, Poljska...
Jedino je Njemačka nacija koja ne bi ponovila stare grijehe, valjda.
I oni su nam sad Evropa i demokratija.. Boze Boze
sieg heil koj fuhrer,sieg heil..
Kakogod, cinjenica jest da je Italija bila prvak u fudbalu i 1936. na OI te 1938. na SP.
ova musolinijeva reprezentacija italije bi se savršeno uklopila u premijer ligu bosne i hercegovine. još kad simin han uđe u nju, ni mundijal 1934 nam neće biti ravan kad su suci u pitanju.
Benito, bonito sta je i on proizvodio kecape :)
Hićo nije mario za fudbal previše ,zabavio se kako potamaniti Židove.
Teorija spektakla
Mogu zamisliti komentare po bh čaršijama kada su čuli da ljudi trče za nekom tamo krpenjacom... Prije devedeset godina
Mila majka za stadion u širokom brijegu...
Smrt četnicima i ustašama, sloboda bošnjacima.