Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je toliko glup da u komentaru ne mogu da smislim ništa gluplje...odustajem!
Gledam ekipu Engleza za Rusiju.. jedino Arnold, Alli, Kane i mozda Rashford mogu nesto uraditi.. ostalo sama buranija. Ali to je njihov najveci problem, sto niko nece da ide van Engleske da igra, jedino od ovih dobrih sto se sjecam su Owen i Beckham. Sad ce da ispastaju kao reprezentacija jer top klubovi kupuju druge igrace iz Evrope, kao sto su Pogba, Ozil, Lacazette, Sanchez, Bernardo Silva, De Bruyne. i zato nista ne ulazu u omladinski pogon.
Članak je znači - USTANI ALIJA DA JA LEGNEM....
Ovakvi članci su ovdje rijetkost. Iskoristimo priliku..
Sudija u finalu 1966. bio Rus i nije zelio da nijemci budu prvaci. A 2010. Godine, Njemačka je igrala prelijep fudbal. Ekipa sastavljena od hrpe talentovanih djecaka sa ponekim iskusnim liscem. Samljeli su Eng i Arg. Steta sto nisu prosli u finale sa Holandijom.
Nista je to, nama se kradja asfalta osvetila nakon dvije godine na Pofalicima.
Svaka cast novinaru na ovako zanimljivim tekstovima!