Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda procveta kao dzekson kad dodje u romu ko ce ti ga znati.
Nebi ti makao iz Juventusa da te nisu otjerali.. Eto propali Milan ti bolji i draži....
Po mom misljenju, nikad nije bio dobar igrac. Ovo je vjerovatno najbolji dokaz toga i prvi slucaj gdje ce igrati za klub kojem i pripada
Nagovorile ga pare.
Na silu je ovo transfer, niko' ne zeli zamijeniti najbolji klub u Italiji koji sada ide na osvajanje LP sa prosjecnim klubom u Italiji koji igra EL, znalo se kada dodje' Ronaldo da ce on da ide', ali njegova je zelja bila da ostane u Seriji A, eh' sada sto je to Milan, Boze moj'..
@CaptainAmerica144 bolje da igra bilo gdje nego da u juventusu sjedi na klupi, a milan je zato sto bonucci zeli nazad u juve onda milan treba stopera pa traze caldaru pa im juve da caldaru ali ako kupe higuaina i tako se rijese igraca koji ima veliku platu a koji nije vise potreban al kako god i milan je dobro prosao dobili mladog stopera i napadaca koji moze podignut ekipu a plate ga u 2 rate.
Grohnuo si ti rodjo davno