Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gonzalo je vrhunski napadač ali ima jedan veliki upitnik nad njegovim angažmanom. Lik je imao tešku povredu kičme i odsustvovao je u Realu dug period vremena. Sa kičmom nikad ne znaš ali odkud ideja Wengeru da ponudi ovoliko novca za Higuaina kad su već imali velikih problema sa povredama RVP a.Očito je da medicinski tim Arsenala nije ni do koljena MUTD.
Njegov otac je na "twitteru" prije nekoliko dana potvrdio da je Real Higuainu dao dozvolu da pocne pregovore sa Arsenalom. To sto je vecina vas tehnoloski nenapredna i jos koristi Facebook, ne daje vam za pravo da pljujete po novinarima :)
ajde kad si tako pametna da ti i ja koju kazem.To sto mi pljujemo novinare je zato sto oni nisu stavili gdje je on dao izjavu , da su napisali potvrdio na twiteru ok bi bilo a ovako ''otac je potvrdio'' , gdje je potvrdio u tadzikistanu,na svemiru,u tanzaniji !?!? i to ako neko koristi twiter ne daje ti za pravo da mislis da mora svaku objavu na twiteru da procita.
Bolje da je Dzeku kupio za iste pare... Navijam za Real Madrid, al za ovog frajera Dzeko je izmislio fudbal...
otac potvrdio ? gdje ? kad ? kako ? za koje medije ? ni izvora ni ku.r.ca !
vidim nalijepili mi minusa seljacici , ocigledno vam treba nacrtati na sta mislim da bi vasi mali mozgovi mogli da to shvate , pitanje je gdje je izjava oca higuainovog, za koje je medije dao izjavu , ovo sto pise the sun to vam isto ko kad klix sastavi neku vijest iskompleksirani balavci, hebo vas cula kazala i qrac od vijesti
Haman da klix zna i prije Wengera i Higuaina i Reala. Pregovori jos u toku, ni blizu gotovog' ....
Graška Madrida bojim se...
Dijelimo mišljenje. Higuain je strašan napadač, a to će potvrditi u Arsenalu. A ovdje ovi balavci što laprdaju i pojma o nogometu nemaju, nek se zapitaju zašto Wnger izdvaja toliku sumu novca na Higuaina? Eto, vi ste veći znalci od trenera koji je stvorio Henrya, Fabregasa, Piresa, A. Cole-a, Vieru itd.... Bosanska posla, samo da se komentariše i blati.