Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si tako informiran, jesil vec saznao da sam ti sinoc z.i.o.G.u k.e.v.u. Puko sam je ko dijete napolitanku!!!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/premijerliga/clanak/100209064/komentari#komentari
tacno da je Hiddink potpisao ugovor sa turcima, ali to je tek od 01-08-2010, tako da ima vremena za jos jedno svjetsko prvenstvo. Prije neke dvije nedelje Drogba je kontaktirao Guus-a, znaju se jos iz vrijemena Chelsea, tako da je to vec sve odavno dogovoreno. Hiddink ce odratiti sa Obalom Slonovace svjetsko a onda dalje sa Turskom. Hiddink is king, big king poz iz NL-a
Pipo hališeš mi crnca, nafurana kretenska seljačina, a i glup si pravo. Dno dna
DZE PIPO UDARI TU TRAVA VISE NE RASTE!!! OD SADA STARA POSLOVICA GLASI: \"BEZ PIPA NEMA UDARCA\"!!!
@ cika mehica morao sam napisati nick malim slovima i u deminutivu jer to ide pod kapu sa tvojim komentarom. Vjerovatno jos mastrubiras u nekim kasnim 20-tim pa ti je samo k...c u ustima.
To kao Bosna nesto bolja od Obale Slonovace sta li. A Nogomestni savez BiH je zlato u OM. Jesi li ti zdrav nazovi \"Mostar\" ko jos radi za kikiriki, ptriotizam ili sta jos. Hajde bola usekni se.
Najbolje je da njima Vaha da nogu da ga vise ne smjenjuju polucivilizovani savezi i umisljene fudbalske zvijezde...Ispali u cetvrtfinalu kupa nacija u Africi a vukli se kao smlate od prvog kola i samo zahvaljujuci sto je Togo odustao prosli dalje. Kad vidim kako Drogba grize u Chelsea-u i kako je glumio u Africi - nece oni daleko na SP-u. Vaha - daj ti njima otkaz i nek traze nekog ko ce od njih napraviti nesto...
kako ste glupi vise sa ovim clancima, Hiddink potpisao ugovor vec odavno sa turcima, a vi ovavke izjave dajete...beeeeeeeeeeeeeeeee
Ma nek si ti sam sebi dao kompliment.
A ja novinara i KAR..., na kojem vi pisete jeziku!?, mozda na nekom cr.n.a.ckom BANTU-CRNSKO-NOMADSKOM... PA DOKLE VISE S OVAKVOM NEPISMENOSCU!!!???
@ vrhuska 23.02.2010. u 14:09 Moze li mi neko objasniti sta je \'\'vrhuska\'\' ?? Hvala ! To ti je kada ti se ja ujutru probudim a s.t.a.r.a tvoja me gleda i kaze , \"vrhunska noc\"!
CLANAK 23.02.2010. u 13:54 KOMENTAR Pipo 23.02.2010. u 14:02 SVAKA CAST , BRZ SI NA OKIDACU , DA TE NEMA TRBELAO BI TE IZMISLITI!!! Pipo4ever!
Da je Vaha pametan ko što nije ne bi trenirao neke afričke bantustane nego bi davno preuzeo svoju domovinu i tu gradio karijeru.Međutim pošto nema karaktera i sve mu je u lovi onda neka ga nabijaju afrikanci nogom u guzicu zaslužio je to.
Moze li mi neko objasniti sta je \'\'vrhuska\'\' ?? Hvala !