Rezultat za historiju
0

Heynckes: Prvo poluvrijeme protiv Lillea kao iz udžbenika

Totalsport
Jupp Heynckes (Foto: Arhiv/AFP)
Jupp Heynckes (Foto: Arhiv/AFP)
Moć i raskoš igre pokazao je Bayern u srijedu navečer u Münchenu u meču nogometne Lige prvaka protiv Lillea. Slavili su Bavarci 6-1 u sklopu 4. kola iako su mogli lako još i uvjerljivije savladati francuski sastav.

Već nakon 33 minute igre imao je Bayern vodstvo 5-0, a taj je rezultat ostao i na poluvremenu. Time je Bayern postavio rekord kao jedina ekipa u historiji Lige prvaka (od 1992.) koja je nakon prvih 45 minuta vodila tim rezultatom.

"Mislim da su svi mogli vidjeti da je moja ekipa bila jako motivirana i koncentrirana. Bili smo bez greške u prvom poluvremenu. Igrali smo akcije kao iz udžbenika i imali smo sjajnu realizaciju", rekao je Bayernov trener Jupp Heynckes.

Junak Bayerna bio je Peruanac Claudio Pizarro koji je u odsustvu bolesnog Marija Mandžukića zabio hat-trick u razmaku od samo 15 minuta.

"Jako sam zadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti tako igrati", komentirao je Pizarro.

"Bila je ovo sjajna utakmica, posebno u prvom poluvremenu. Ali moramo ostati s obje noge na zemlji i nastaviti na isti način. Moramo nastaviti ovako igrati i ne popuštati. U ovom trenutku sve ide sjajno, ali moramo osigurati da svaku utakmicu budemo u vrhunskoj formi", rekao je Arjen Robben.