Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@roki1990 mozda je tebi najbolji igrac ali vecini sigurno nije. Pa Ribery je za njega Zidane. Puno kreativnije, puno vise asistencija, nepredvidljiv. A nece on nigdje iz Bayerna..
On je odličan igrač, rijetko gdje ima takav. Ali opet je previše sebičan u igri i nije timski igrač, baš kao što ste rekli - igra samo za sebe. Činjenica, problematičan je, ovakav i onakav, ali realno, Bayern će imati problema sa nalaženjem igrača poput njega za njegovu poziciju. Žao mi je zbog ovoga, nije mu ovo trebalo, Bayern ima ogroman problem sada. :/ Navijam za Bayern od kad znam za sebe, ali ni Heynckes mi nije drag, za dosta loših stvari ja smatram da je on kriv. Pratim utakmice, i vidjela sam ga dva puta da je bio sretan i nasmijan zbog rezultata, čak i kad Bayern briljira. Čudno.
Kako god da je igrao i ma koliko sebican bio ipak je najbolji igrac u Bayernu,nece on imati problema da nadje novi klub nego ce bayern imat problema da nadje igraca koji ga moze zamjeniti!Sakiri kojeg su kupili na njegovu poziciju je daleko ispod robenovog nivoa!
Takodje je bio in na svjetskom baxuz kad su Holandjani igrali finale sa Spancima. Izletio sam pred golmana i nije uspio Ikeru dati go
Da nije onako nenormalno sebičan,Bayern bi u finalu zabio najmanje 2 gola sigurno.Dobar igrač al ima problema sa glavom i egom,nije on dzaba otišo i iz celsija i reala,nije timski igrač,igra samo za sebe
a koliko je samo TERS ovaj čovjek pa to je za nepovjerovati...isto ko da je iz Bosne porijeklom :-D fakat je do njega...nije se mogao smiriti u Real Madridu a evo sad problematičan i u Bayernu...a moga je biti jedan od najboljih na svijetu da je smirio dozivljaj malo!
Podhitno otpustit Robena il mu zabranit da igra,taj covjek je bio greska u finalu protiv clezija i BvB....