Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaaaasto zaaaaaaaaaaasto :(
Ne može se uvijek silom, nekad je potrebno i znanje. Ko da su pretplaćeni da pobjeđuju, kako je samo prepotentan. Pravi fašist.
dado- pa i nama Bavarcima je drago sto imamo sad KONACNO jaku konkurenciju , i imamo jake utakmice u Bundesligi.... do sad je Bayern jake utakmice imao samo u Ligi Prvaka.... sad imamo sve vise i vise derbija u drzavnoj ligi..... a ti malo pogledaj koliko u Bayernu ima igraca iz vlastite skole fudbala ??!! navest cu samo ove : Muller, Kroos, Lahm, Schweinsteiger - pogledaj sad na transfermarketu koliko oni pojedinacno vrijede .... pogledaj koga je Bayern PROIZVEO... a to sto su kupovali igrace iz drugih klubova... pa sto ne bi kupovali kad imaju novce,i kad su ti igraci zeljeli doci u Bayern ? zasto ne kupiti pojacanja, pa svi veliki klubovi to rade u ostalim ligama(samo sto se Bayern nikad nije rasipao,i uvijek su poslovali u plusu).... Ze Roberto, Ballack, Kahn, Effenberg su postali prave zvijezde dolaskom u Bayern,i ostavili su ogroman trag u historiji Bayerna.
@salt_salt @Neki Pa pobogu i npr. Borusija je shvatila da novci ne igraju ulogu nikakvu. Za ono sto je bilo, za to su krivi tadasnji celnici kluba. Pogledaj sta ovi danas rade i kakvu su ekipu formirali. A Bavarci za poprilicno malan novac kupuje unutar bundeslige, vazne igrace suparnickih ekipa. Oni se upravo zbog toga zovu \"rekormeister\". (Ballack, Ze Roberto, Lucio, Hashemian, Podolski, Olic, Kahn, Jancker, Elber, Effenberg i mnogo mnogo drugih). Uvijek ona priča \"najbolji njemacki igraci moraju igrati kod najboljeg njemackog kluba\". Znas li da su samo za jednu sezonu kupljeni ona prva trojica. Tada je Leverkusen bio dosta jak zahvaljujuci tim igracima. Bavarci su tada vidjeli opasnost koja im je prijetila. Nimalo ne cijenim aroganciju koju ispoljavaju. Bundesliga upravo zbog svojih finansija i pozitivnih poslovanja iz sezone u sezonu (ne samo Bajern) zasluzuje da bude najbolja liga na svijetu. Evo konacno sada se na vrhu Bundeslige izjednačuje! KONACNO!
prava f@sisticka izjava..a i facom me posjeca na nekog od njih..
Nanu li vam u pakas, ode mojih 230KM dzubrad Bavarska
Što se Jup podmladio, je li i vama liči na Olića na ovoj slici :D @dado....ajde ne rise molim te kad ne znaš situaciju, Bayern može NE osvojiti Bundes jednu ili dvije sezone....ali i kad ne osvoje nikad nisu ispod trećeg mjesta i uvijek su glavni favoriti tako da ti pričaš g.l.u.p.o.s.t.i
@dado@ cuj novac vise ne igra ulogu pa u poredjenju sa najvecim svjetskim klubovima sto Bayern svakako jest,ubjedljivo najmanje trosi..a u samom vrhu je sto se tice financijskog fer pleja ako znas sta to znaci-vise zaradi nego sto potrosi za razliku od man city,barce,reala itd.
bavarci se ne mogu pomiriti sa tim da je njihovo vrijeme na isteku.. novac vise ne igra ulogu, nego ljubav za fudbalom.