Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš mi je krivo što je Mexico ispao bila je to jedna dobra i borbena ekipa, sa simpatičnim selektorom. Mislim da su na kraju pokradeni od sudija.
Meni ža´ što je ´rvacka ispala. ......................... sa pletikoZom i bauštelcem kovačem ne može ni biti bolje. doduše prvi je u idealnom timu prvenstva, ali luzerskom.
jebo hrvatsku zao mi mexika
oštećeni su u 3 od 4 utakmice koje su igrali a mi se žalimo zbog jednog poništenog gola :D
Herrera je na svoj nacin zakon. Isto sto je bio Bora Milutinovic kaj je u po utakmice vadio po i graca i crto im na tablu kako ce igrati kao da je kosarka time out :D
Kraljevi! A nek su zato smrde narandžaste na guzove prošle...
jebo im roben mater padavicarsku
Jbga Herrera, da ste evropska ekipa i vama bi sudije svirale nepostojece penale, treba osigurati evropljanima titulu prvaka, fuj.
O cemu ti to? Nepostojeci penal. Ako insinuiras na jucerasnju utakmicu, nisi u pravu. Onaj penal nad Robbenom je cist k'o suza. Pored toga trebao je svirati jos jedan u prvom poluvremenu kada je Mexikanac slomio potkoljenicu. Plus jos jedna Arjenova simulacija.
Herrera, bi li ti malo u Hag da vidis sta su suci?
Sad ces nas bar malo bolje razumiti.
Je Herrera je...svi su se urotili protiv vas...ajd sad pakiraj se da ne zakasnis na avion za Mexico...
suci ne vole kepeca bez vrata,... pitanje¨estetike, ništa lično
u sudackoj nadoknadi ahhahaha
nemaš dojam, nego ti je tako
Cosraricu kradu sa oviom iskljucenim igracom.
Definitivno se dokazalo da su debelo pokradeni. Svidjela mi se njihova borbenost, zalaganje i htijenje..... Onakve igrače za svoju zemlju nema ko ne voli.....
...bgm, ove loptačke primadone ko glumice u antičkim tragedijama...kad se teatralno složi, drama...
Steta sto ste ispali,ti si me nasmijavao strasno :D
Znamo kako ti je