Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pročita odavno veću glupost u rubrici sport.
Jos na to sve na kraju texta stoji " u bubucnosti"
jao naslova televisa presenta
Yebo sve svoje, kako je mogo :/
hahahaha najjaci si. hahahah televisa presenta 😂😂😂🤕
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vec drugi retardirani clanak danas. Koga ste ovo zaposlili kao novinara?
igrac ispod prosjema
Dobar dio nase repke se, hvala bogu, isto ponasa i igra za zemlju svoga porjekla.
Sto me nasikira uhh
i ja sam preso s trave na bijelo a obeco sam svima da necu nikad.
Hahah Real usmeni dogovor i postenje. 😂 Ne ide to nikako jedno sa drugim
Jaoooo naslova klimax novinara. I nama poslodavci i politicari obecavaju dzenet godinama. A dobivamo srednji prst isturen do oblaka. Svaka cast theu. Covijek ide gdje ce uspijesti. Pishaj se na usmene dogovore. Ne postuju ih ni najposteniji vise
Vako ste napisali na kraju... Naime, odrastao je u Španiji za koju može dobiti državljanstvo i navodno je već javio Francuzima da ne računaju na njega u bubućnosti.
"Heroj", francuski Covic!
Izdaja je uvijek bilo. Vi ne bi promjenili radno mjesto da vam se ukaze prilika? Ne bi, al u kur*u. Covjek razmislja gdje bi mogao vise napredovati, uz to i zaraditi vise.
U profesionalizmu ne postoji izdaja.A to što hoće igrati za svoju domovinu je normalna stvar.Malo je magaraca ko Zlatan Ibrahimović da igraju za tudju zemlju a ne za Bosnu.