Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@X Klokane javi se, klokaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................
@X Otkada su to srbi pradjedovi Bosanaca,, pa bosna je postojala i prije srbije ,ebo te tvoja (H)isotrija\" behehe
Thumbs up!
@X a navijaš li ti za zemlju svoji pradjedova - Kurdistan.......ups, zaboravio sam da oni nisu još uvijek članice FIFE i UEFE. Konjino, zašto su Srbi tamne puti i tamne kose iako su Slaveni?
za komentar iznad: naravno da cemo navijati za australiju pa necemo valjda za fasiste,smrdljivy gamad poput vas srba,mrs pycka vam materina odvratna!!!!!!!!
BOSNJACI za dva sata igra zemlja VASIH pradjedova SRBIJA... Hocete li navijati za nju ili za AUSTRALIJU ?
A tema razgovora - KAKO UKROTITI ZMAJEVE. E moj Anri, koji si ti papak, a predsjednik ti je veći seljak od Mileta Dodika.
Nevidjena gluposti i dokaz bizarnosti vremena u kojem zivimo. pored toliko ekonomskih problema, stope nezaposlenosti, krize eura, afganistana itd predsjednik se bavi fudbalom...
ni to vam nece pomoci. vama nema spasa.