Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1000% čovjek u pravu
Henry je samo potvrdio ono sto i ptice na grani znaju, da je Ronaldo obicni fizikaner, a Messi umjetnik na terenu. I tu Ronaldo ne moze nista, moze se samo ubiti od zavisti jer nema takav dar prirode i sve dok Messi bude igrao, on ce biti broj 2.
Dzaba Ronaldu svo krampanje kad ne zna primit i kontrolisati loptu ko Messi, jer osjecaj ili imas ili nemas, to se ne moze nadoknaditi krampanjem.
ovo ne vrijedi komentarisati, ali cu to ipak uciniti. Messi je fudbaler, najbolji, Ronaldo je atleticar. :) I nema tu mnogo stvar ukusa ucinka. Realno, gledajuci fudbalski, Messi je puno bolji. Gledajuci fizicki i nacine davanja golova Ronaldo je kompletniji. Ali mi pricamo ovdje o fudbalu :). I svako ko kaze da je Ronaldo bolji niti je igrao fudbal, niti ima dva klikera u glavi. I primjetio sam, razgovarajuci sa nekim nehl***vcima koji nikad "lopte nisu sutnuli" da im je Ronaldo bolji, dok svim fudbalerima ili bar vecini je Messi bolji. Kad Lionel Andres uzme loptu, zalijepi je za kopacku, pretrci fizicki snaznije igrace od sebe, cimne tijelom i prodje na slabiju nogu protivnika, vrijeme stane :). Ronaldo je cesto zna sutnuti 3 metra od sebe i trcati za njom sto me podsjeca na saban ligu u Bosni i taj nacin igranja fudbala. Kazu ne moze igrati bez Inieste i Xavija. Koliko sam ja upratio Svjetsko prvenstvo u nogometu ili ti fudbalu covjek je srebro osvojio bez Xavija i Inieste. Cao
Sta Henry papak zna, otiso u Ameriku prosipat fazone retardiranim Amerima i sad naso pametovat
Al' trenira k'o tri Mesija.
Ronaldo je mašina, kompletniji igrač i zavrseno
Nije ni do koljena Messiju u fudbalu možda pravi Ronaldo a ne ovaj derpe.
O tome moj majstore mozemo raspravlnati kakda mesi promjeni par sredina i vidimo na njegovo privikavanje na istu.do tada c.ronaldo machine.....
Pa Ronaldo poderao Arsenal dok je igrao u Unitedu zato ovako prica Henry. Po meni Ronaldo bolji, bez icega je sebi izgradio zivot i karijeru. Izdominirao u 2 kluba skoro osvojio sa oba sve... :)
...a Messi nije radnik kao Ronaldo! Messi je fizički nespreman igrač, to se vidilo i na ovom prvenstvu. A igra glavom mu je ispodprosječna, smiješna. Ne sviđaju mi se ni jedan, ni drugi.
visok metar i žilet i slab glavom, ko bi reko