Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ne znam od kuda vadite ove (dez)informacije. Ovo jos nema potvrde na barcinim niti na uefinim stranicama. Samo copy paste sa drugih portala, ne provjerene informacije.
neka kupe nabrzinu dzeku i problem rijesen:)) mas que un club!!!
Uffff..... Ali ipak ce Barca uspjeti pobijediti !! Nadam se,najbolji su !!! :))
Steta, al nema veze, koga nema bez njega se mora! A Barca ima dobrih igraca, vjerovatno ce Keitha igrati umjesto njega... Mas que un club!
Steta, al nema veze, koga nema bez njega se mora! A Barca ima dobrih igraca, vjerovatno ce Keitha igrati umjesto njega... Mas que un club!
kad neka druga ekipa \"izgubi\" igraca ovakvog kalibra zbog povrede ,ne moze se prepoznati. veliku barcu ovo nece sprijeciti da rusu pokaze kako se klub ne postaje preko noci, demonstrirat ce im silu na stamford bridgu