Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj razumijem sve, jeste cudo ali kada barca i real ispadnu, svako 5 minuta se objavi neki clanak i neke analize, kao da ne mogu izgubiti, i ovo ismijavanje mi je glupo, oni ce se vratiti svojim porodicama i uzivat a mi "navijaci" se nesto fol ismijavamo kad neko izgubi
Prevara od igrača, znaci ispod prosjeka svakog...
Interesantno mi kolko ova omladina komentarise na FB fudbal,mislim da bi bolje bilo da razmisle o Ramazanu i vrijednostima u njemu.
kakve to veze ima sa Ramazanom, ako je Ramazan niko nije u zatvoru. Mozda ako vec ti postis, bilo bi bolje da se pozabavis samim sobom, jer to ti je bit Ramazana.
@56sedmicnokodpr Zašto bi, recimo, pravoslavci i katolici Bosanci razmišljali o Ramazanu? Ili ti misliš da su svi ljudi vjernici i muslimani?