Nogomet
12

Hazard: Volio bih Barcelonu ili Real Madrid u četvrtfinalu

Totalsport
Eden Hazard (Foto: EPA)
Eden Hazard (Foto: EPA)
Po mnogima najbolji mladi nogometaš svijeta, Belgijanac Eden Hazard (23), otvoreno je izjavio koga želi za suparnika svom Chelseaju u četvrtfinalu Lige prvaka.

Chelsea je u utorak izborio ulazak među osam najboljih ekipa Evrope nakon domaće 2-0 pobjede nad turskim Galatasarayjem. Hazard je nakon utakmice rekao da Chelsea nema potrebno iskustvo za osvajanje Lige prvaka, a svega dan kasnije je poželio dvije ponajbolje ekipe svijeta u idućoj rundi.

"Kao mladi igrač je vrlo važno da testiram svoju snagu protiv najjačih suparnika. Zato bih za suparnik volio Real Madrid ili Barcelonu. Volio bih zaigrati protiv Lionela Messija ili Cristiana Ronalda, jer su to igrači koji su trenutno najbolji na svijetu i koje pomno pratim da bih jednog dana možda bio poput njih. Stoga bi bilo vrlo zanimljivo zaigrati protiv jednog ili još bolje obojice", rekao je Hazard za The Telegraph.

Žrijeb četvrtfinala nogometne Lige prvaka bit će održan ovoga petka u Nyonu s početkom u 12 sati po centralnoevropskom vremenu.