Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim da niko nije prenio vijest u potpunosti nego samo na osnovu njegovog statusa na Twitter-u svi su se raspisali a nisu obratili paznju na objavljeni status nekoliko minuta poslije : http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/149359_435586179799406_196942303663796_1529276_1733041649_n.jpg
Cuj za Evropskog prvaka. Ustvari napisao je da \"potpisuje za ekipu osvajaca LP-a\", sto znaci da je moguce da potpise i za Aston Vilu, Liverpool i ostale osvajace... Ovim je iskuljucio samo City, a ostavio da se dvoumimo i dalje gdje ce. Vala odlican je igrac, ali voli da mu se posvecje previse medijske i ostale paznje.
Strasan igrac, tehnički ima sve...iskreno drago mi je što je izabrao Chelsea, u City-u ne bi igrao vjerovatno...sve najbolje kralju.
Pa mogu reci da je napravio najbolji potez ! Celzi je prosjecan klub i tamo moze biti najjaci igrac ! Da je otisao u neki jaci klub,morao bi se boriti za mjesto i pitanje bi bilo koliko bi igrao ! Sretno Hazard !!
i 22 asistencije ,,, masina jos hulk i celzi parira svima,,,,
A oba manchestera nisu osigurala nastup u ligi prvaka ? E znate \"nagoditi\" nema sta :D