Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa promijeni broj, ili klub. Nikad mi neće biti jasno kako se određuju ove cifre kod prodaje igrača. A Real će biti najbolji na svijetu kad prestane suludo trošiti pare i počne praviti svoje igrače. Pokupuješ sve što ima i najbolji klub? Tako i ja znam (ali nemam para).
Lako je zato nabit cijenu kao da vrijedis ko dva Ronalda.
Lako je nositi sedmicu ali je teško biti Ronaldo ili biti makar u istoj rečenici sa njim. Iskreno ne volim Ronalda, za mene je Messi najbolji igrač kojeg sam ja imao priliku gledati
@4ward ma ne volim nijednog ali Ronaldo se za mene vise dokazo jer je pokazo da moze napraviti cuda u 3 lige sa 3 kluba dok to Messi samo radi u Barci, uz to je jos Ronaldo osvojio titule sa reprezentacijom Portugala koja nema neke igrace dok reprezentacija Argentina ima najjaci napada na svijetu a Messi nista ne moze da napravi sa Argentinom.
CR je dokazao da može samo u realu može imati onakvu statistiku jer se u italiji ne vidi. igra za najjači klub u italiji i ne može biti bolji strijelac od kvaljarele. ako ćemo tako gledati onda je i Ibrahimovic izmislio fudbal za CRa. čovjek osvajao titule u svakom klubu u kojem je igrao + osvojio sa onim propalim milanom jedinu titulu u zadnjih 15 godina, a CR smije igrati samo po najjačim klubovima. da je otišao u napoli, milan i odveo ih do titule imao bi moje poštovanje, ovako ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)