Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg 100% tačno a i Ronaldo je vise nego odlican al ipak u sjeni Messia je i to je sasvim normalno.
Pa šta je sad tu čudno ..čovjek rekao istinu ..aksiom
Tako je
Ništa čudno, to svako na svijetu zna. I za Zideanea je najbolji Messi, samo što to nije rekao dok nije završio s Realom.
Kako sad mesi najbolji, zar nije onaj pacov mali i najbolji, i najljepsi, i sve naj
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Inace nosi njegovu fotku u novcaniku
To je jasno svakom ko imalo mozga ima. Nema potrebe ni govorit.
Alex Ferguson je rekao da je Ronaldo bolji! Nadji video na youtubeu gdje objasnjava da se Messi ne bi snasao niti u jednom drugom klubu osim u Barci! A vas neznance ko sta pita!
@DosoDaSeSalimo Nađi ti Messijeve golove na youtubu i vidjet ćeš da je dao samostalno najviše golova u historiji fudbala. A Ronalda smatraju najboljim jedino treneri poput Fergusona koji su ga trenirali ili suigrači sa kojima je igrao. I majke ti ajde reci zašto se Messi ne bi snašao igrajući npr. u PSGu, Bayernu, Juventusu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
iskren covjek
Ma on ako ode u Real ima da uzme zlatnu loptu jer će nabiti statisku protiv onih smiješnih ekipa iz španske lige
@ThotPatroller A ti koji postoje "reda radi" redovno nogama ubijaju ove u Engleskoj koji su kao dobri kad god se sretnu u Evropskim takmicenjima. Smjesno da smjesnije ne moze biti. Getafe je Barcelona za 90% Engleskih nabijaca. Juce gledao Arsenal i West Ham, sveukupno 15 uspjesnih pasova a vika sa tribina ko da je top utakmica.
Jok eto ti si