Nakon incidenta na terenu
5

Hazard bez policijske prijave za cipelarenje sakupljaca lopti

Klix.ba
Foto: Arhiv/AFP
Foto: Arhiv/AFP
Belgijski nogometaš Chelseaja Eden Hazard neće zaraditi policijsku prijavu zbog udaranja skupljača lopti tokom uzvratne utakmice polufinala Liga kupa protiv Swanseaja u srijedu navečer.

Rezultatom 0-0 Swansea je pred svojim navijačima izborio plasman u finale budući da je u prvoj utakmici slavio na Stamford Bridgeu s 2-0. U 80. minuti se 17-godišnji skupljač uz korner-crtu dokopao lopte i kako bi pomogao domaćoj ekipi, odlučio ju je malo zadržati. To se nije svidjelo Hazardu koji je na svaki način pokušao doći do lopte, a priča se zakuhala kad je tinejdžer potrbuške legao na loptu. Gostujući veznjak ju je pokušao izbiti nogom, ali je pritom pogodio skupljača u rebra.

Dobio je crveni karton, a naknadno se izvinio zbog incidenta. Očekuje se da će Engleski nogometni savez (FA) pokrenuti istragu, a Hazardu je prijetila i policijska prijava. No, do nje ipak neće doći, potvrdili su u četvrtak iz Swanseaja.

"Policija je razgovarala s dječakom i njegovim ocem koji su potvrdili da ne žele prijaviti Hazarda. Što se njih tiče, ova je priča završena. Mladić je nakon utakmice bio u svlačionici i rukovao se s Hazardom. Šest je godina skupljač lopti u klubu i nikad nije sudjelovao ni u kakvom incidentu", izjavio je glasnogovornik velškog kluba.