Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mene bi bilo stid reci da sam dao hat-trick a dao 2 gola iz penala.
Navijam za Real ali mene je stid kad vidim kako sudije poklanjaju penale Realu, Boga mi stid me.
da je suđenje bilo kako treba Real bi i prošle sezone uzeo qrčinu kao i prethodnih... a što se tiče penala prošle godine Ronaldo ih je imao 13 dok Messi 11 s tim da su Barci svirali 4 penala kada je sve bilo gotovo... Real u posljednjih 5 sezone je imao 4 puta više sviranih od Barce...
Ma nisu opet sretni ni placko a ni smorinjo ,pa oni su iz juznijih krajeva a trenutno -8 u Madridu i kazu meteorolozi da ce temperatura i dalje da pada .U petak 6.10 .posle EL Clasika je -11 totalno zahladjenje i tuga .
svi golovi na 4 fudbal .com
HAHAHAHA HA HA HA HA HA \"HET TRIK\", al DVA MALA IZ PENALA!!! :D :))) PRESMJESNO!!!! Pa i oshinut mazlum vidi da se Ronaldici Michkic sve shtima, 100% namjestena tekma, Deportivo ih je RAZBIO u svakom segmentu igre, al ne moze se protiv sudija i mafije!!!!!
Kad zapne, tu su penali. Samo da Drama Queen, CRy7 ne kmeči.
..ajmo djeco u skolu..zvono zvoni..
hajd sad malo navijaci barce pljujte..pisite kako navijate za real al vas ramota
REALNO- kako te nije strah bogom se klet i lagat nas..kaznit će te bog garant..ma doduše svi navijači barce su veliki nevjernici i lažovi a to vuku od uprave i igrača,Izrael im je prvi saveznik..
8-1 JE TREBALO BITI,POIGRAO SE REAL..ŽIVJELA ISTORIJA,ŽIVJELA PALESTINA..
Vi koji usporedjute Messija i ovog Penalda stvarno niste normalni,to je isto kad usporedjujete Dzeksona i jos nekog drugog CF-a
Džaba ti zalizani,džaba.Do kraja svoje zalizane karijere možeš samo da budeš SISAČ MESSIJEVE PRANGIJE i ne bi ti bilo mrsko da mu je opslužiš PEDERČIĆU FIRAUNSKI!!!
pa i bez dva penala opet je pobjeda reala 3 1, kad onaj kepec messi zabije iz penala vauuu messi, pa prosle sezone je dao vise on golova iz penala nego ronaldo, a vi ciganska barsa se juce provukla protiv sevile jer da nije bilo onog smjesnog crvenog k**** bi uzeli mec..
je l\' sad sretan?
Realno sudija je bio na strani Reala, a kad to nije... hahaha
Realno... ti ne navijaš za Real