Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim sve prave navijače u cijeloj BiH da stanu iza Veleža i predsjednika Hasića koji je stao u odbranu fudbala u našoj državi. Šutili smo svi kad je unisten Čelik, šutili smo kad je uništena Mladost, trebamo li da šutimo i sada kad se na kriminalan način, sa svake strane, uništava Velež! Ako pređemo preko ovoga tako lako kao prije, doći će na red i vaš klub. Ako sada i ovo prešutimo oni će uraditi sve da unište i zadnje nade bh. fudbala!
U Banja Luci se velicaju ratni zlocinci i nema nikakve kazne !!! SAVEZ NAPOLJE
Horde i Manijaci se trebaju priključiti nama.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ovakve komentare svojedobno davao je Al Capone... O za vas ostala bagro samo informacija da je jadna ona država u kojoj navijači (čitaj huligani) kroje pravdu. Ima li većeg dna u društvu. Nema.
poruka za sve sudije da provjere kocnice u autu, prije no sto sjednu u njega …
Sjetih se izjave Bakira Izetbegovića: Nije on napao kamermana već kameru. I ovdje po njegovoj logici nisu napali sudiju ,napali su auto.
Životinjsko carstvo.
KUPIT CE MILE NOVI
JEBES AUTO KUPIT CE MILE NOVI S
Možda auto i je planuo al si ga ti dvije godine lanuo
Šemsudin Hasić neka se stidi zbog svoje bezobrazne izjave! Zaslužena kazna!
a što bi se stidio? Kad vico pravi cirkus što ne bi i šemsudin?
ŠEMSO CARE !
ŠEMSO CARE !
ŠEMSO CARE !
Precednik mora biti osoba od autoriteta
Sudije krive za sve dok Bakira velicate? Hahahaha stvarno sve naopoko.
Podrška gospodinu Hasiću protiv mafije u savezu!
Podrška za gospodina Hasića i Velež iz Sarajeva!