Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najuspjesnijih bosanaca i hercegovaca. Svaka cast, nije mala stvar, sve od nule.
Zasto omalovazavas tudji uspjeh? Imas li ti negdje pravo glasa?
Hasan Salihamidzić nije vise obicni smrtnik...Hasan je sada INSTITUCIJA
znam ja da je vama krivo što je tako, a zar nije, il ste preglupi pa kontate da on nešto odlučuje
Da li je sad to promocija, to je već druga stvar.
samo onaj ko je bio u njemackoj jedan dan zna sta znaci biti direktor i biti clan uprave . ovo je veca stvar nego biti ministar u vladi angele merkel. u bavarskoj u minhenu doci tako visoko i imati takvo povjerenje ...to nikad u istoriji tog kluba nijedan stranac nije ostvario . nikad
marioneta
Sad ce ovde tek biti ispljuvan od seljačina i parazita.
@s.bah bice ispljuvan od neprijatelja bosne
Braco
Bravo Hasane!
Bila je neki_dan na njemackoj televiziji emisija 'Doppelpass', gdje su okupljeni eksperti i "eksperti" razglabali aktuelnu situaciju u Bayern-u, neki od prisutnih kritikovali i Salihamidzica. A to je, valjda, gledao Uli Hoeness i nazva u emisiju: uzivo izruzi Hasanove kriticare, koji kako rece 'pojma nemaju', i da je 'bezobrazluk' govoriti o Salihamidzicu na taj nacin, nahvali ga i ka'e da im zeli 'noch ein schoenen Nachmittag'. I ode. ;)
Braco postao pravi Svabo,samo rad,red,disciplina. Bravo!!!
BRAZZO uvijek si bio njemac,po mentalitetu,radu,trudu,ponašanju.SVaka ti čast na ličnim uspjesima iako za reprezentaciju BIH nisi nikad pružao ni 60 posto svojih mogućnosti.
Zasto bi pruzao nesto ovoj drzavi kad od nje nije dobio ni mrvicu? Vise je on promovisao ovu drzavu nego sto je ona njega. Ne zamara se lik ovim ruglom od mentaliteta na ovim prostorima. Sve sami cemer i jad prednjace. Gospodin koji nikad skandala u zivotu nije napravio. A imao je i novac i mogucnosti da ode drugim putem, tipa nasih baletana koji su umislili da su neko i nesto. Veliki naklon gospodinu za sve do sad napravljeno u svojoj karijeri.
Samo red, rad i disciplina, aferim Hasane!
Bravo Braco, čovjek koji se zna uklopiti u taj Njemački sistem, da je rođen tamo bio bi predsjednik NS Njemačke heheh, sretno Hasane
Golemo!
Hasan je čovjek od onog glavnog bavarca koji ide u penziju. Ako taj očekuje preko hasana i dalje biti u toku i uplićati se neće hasanu biti lako ako ima njega za vratom. Ništa nema bolje nego biti nezavisan.
Biti rasterecen kompleksa je prava sloboda.
Sto bi kod nas rekli 'ta ce Hasan, nikad nije igrao za BiH ko za Bajern, a kad vidiš ko nam bio u Savezu onda shvatiš da je samo pojavljivanje na utakmicama bio vrh od njega! Bravo Haso ponosu naš!