Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veze kolika je plata,vazno da je redovna
@ana.holuja.2 Nije on u Bayeru..
@ana.holuja.2 ne voli on Bajer već Bajern
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dajte nam br hasanovog ziro racuna da mu pomognemo ... PRAVDA ZA HASANA
Heh, uspjeh je jarani biti u drustvu Ralfa, Jorga, Maxa, Andreasa i ostalih domicijelnih. Pitajte one koji su u Njemackoj da vam objasne sta zapravo mislim s tim. Vidite li vi kakvog drugog nesvabu na tom spisku? Zato gospodo Njemacka vecinom i uvozi migrante. Da ih placa kao Salihamidzica i da snizi cijenu rada za Ralfa, Jorga, Maxa, Andreasa i ostalih domicijelnih. Ali usljed tihe blokade, uspjeh je i doci na mjesto na kojem je Hasan i to za sve one koji nisu domicijelni.
Srce mi se steglo kad sam ovo pročitao. Kako čovjek kraj s krajem spaja?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ostalo ide na crnjaka
a ima li placeno petkom na dzumu, tj. moze li razgulit oko 12 bez vracanja na arbajt?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Haso na aparatima.
Uzme covjek 800 hiljada eura godsnje i to losa plata????? Radi lik u kanselarij, nece mu niko klizeci uletit...Vecina bivsih igraca bi ubico za ovakve poslove...
pa vjerovatno se plata daje prema kvalitetu koji imas. ne vidim nista senzacionalno u tome!
Plata jest mala ali su primanja velika.Zna to Uli mimo porezne provući.
I el bake se suosjeca, njega sad biro sikira mora svako 45dana da se javlja, a nece mu da izvade ni elektrosku zdravstvenu kartu.
Frka mu vazda pred prvi, grehota
Bayern je skrt klub postao posljednjih godina tolike pare ubiraju a samo dovode igrace kojima isticu ugovori iz tog razloga sada i propadaju
Na takvu platu moras pola dat drzavi lohnsteuer 45 posto
Kad bude rezultata, biće i veća plata. Zasad ne zarađuje ni ovu koju prima, Bayern mu daje kredit na osnovu starih zasluga. To je pošteno, dali su mu priliku, ako se dokaže, ne treba se sekirati. odriješiće se i kesa.
Izdrzi Hasane! svi smo uz tebe.
pa to minimalac ma banku legne, radi doprinosa. Ostalo dobije u koverti...
siroti hase