Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdukic bi trebao biti prvi golman,jer je bolji od Sehica,Vladavica na krilo sa Dzekom u napadu.Pandza IN,Mravac OUT.,Ibricic na tribine. Avdukic,Mujdza,Lulic, Pandza,Spahic,Medunjanin, Rahimic, Pjanic,Misimovic,Vladavic, Dzeko.
safete nemas uopce autoritet,niko te ne postuje,a bio si dobar igrac ali si kao trener ne tako uspjesan.....i sljedeci put pozovi jahica i begovica.seferovica,hajrica,,,, ni dzeko nije igro protiv mexica pa si ga opet pozavao a asmira nisi,,,,,,,,,,,,,,,,,
KAKAV KENO POJMA NEMA..HAHAHHAHAHAH
Susic napolje i ti o ovaj Savez zajdeno...ako Mravac bude igrao gubimo 100 % a ev Sport.in objavio spisak za subotu...znaci dupla suspenzija nas ceka vala neka je i treba...da stvari krenu kako treba jednog dana bez ovih kriminalaca !!!
Sto se tice igrackog talenta,Safet Susic je bio jedan od najvecih na ovim prostorima,ali kao trener nikada nije uspio postici nesto vise,a vjerovatno nikada i nece(nadam se da se varam).Nema on tu drskost i temperament a istovremeno i sarm za trenera(kao recimo M.B.Ciro) Bilo kako bilo,nek mu je Bog na pomoci u Zenici,nadam se da cu moci reci da ipak ima nade za Papeta :)
HASAGIĆ JE IMAO SAOBRAĆAJKU !FALA BOGU NIŠTA STRAŠNO ! ALI NAMEĆE SE PITANJE : OTKUD ON SA MERCEDESOM VAN EKIPE ?DA LI JE SAMOVOLJNO NAPUSTIO HOTEL I U KOJE DOBA ? MOJ SAFETE VEZE TI NEMAŠ NI SA ODGOJEM TIH MLADIH I NADOBUDNIH LJUDI, A KAMO KAMO LI SA VOĐENJEM REPKE! SPASI NAS I OSTAVI SE ONOG ŠTO NIJE ZA TEBE
Ma sta branite begovica . Pravi ublehas , seljacina tupa . Netreba ga zadugo zvat .
pape, trebao si problem diplomatski riješiti, nemamo mi puno dobrih igrača da se olako odričemo jednog od njih. asmir je mlad momak, u prvoj je postavi solidnog kluba najjače lige. tamo je pod pritiskom vrhunskog golmana (sorensen) koji mu je zamjena! hasagić i kad je zdrav ne brani standardno u svom ....sporu!
E moj Safete konjino da oproste vrijedne zivotinje.Zasto mene nisi zvao ,lafo ljutis se na mene,a Ibricic ti moze igrati za Hajduk nevaznu utakmicu i postedis ga i nikome nista.A ja branim u najjacoj ligi svijeta gdje sam standardan i ne pozivas mene,jer imas boljeg od mene iz prve Turske lige.Aferim selektore!!!
Sretno ZMAJEVI!