"Šta to radi?"
51

Harry Kane nije skidao pogled s Marka Marina dok je on spremao kostobrane za utakmicu

K. H.
Ekipa Tottenhama upisala je ubjedljivu pobjedu protiv Crvene zvezde u meču 3. kola grupne faze Lige prvaka rezultatom 5:0, a posebno zanimljiv bio je detalj prije početka utakmice kada je kapiten Pijetlova Harry Kane gledao Marka Marina kako se sprema za utakmicu.

Dok su igrači bili u tunelu gdje su obavljali posljednje pripreme pred izlazak na teren novootvorenog stadiona u Londonu, Kaneu je posebno zanimljiva bila priprema igrača Crvene zvezde Marka Marina koji je imao probleme s kostobranom.

Naime, s obzirom na to da štucne same od sebe nisu bile dovoljno čvrste da čuvaju kostobrane, Marinu je u pomoć pritekao ekonom tima iz Beograda koji mu je dao traku i pomoću nje Marin je učvrstio dodatnu opremu i spremio se za meč.

Dok se Marin spremao za izlazak na teren, Kane koji je ujedno i kapiten Tottenhama nije skidao pogled s njega i sve vrijeme je gledao na koji način vrši posljednje pripreme pred izlazak na teren.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale s utakmica Lige prvaka, ali snimku pomenute situacije možete pogledati ovdje.