Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiće sigurno, sem ako ne bude masu ovakvih levatskih članaka pa da se napravi atmosfera da je sve gotovo, pa da se opuste.
SRBIJANAC IZ NOVOG PAZARA........
Ih pa i ja to znam, sto nisi to reko prije 3/4 godine.
Klix ja Dobro plivam I imam medalju iz osnovne Skole. Mogul I ja clanak dobit :)
Ma raja to i zna samo nece pred rudu..ne urekli. ;)
Ovo se zove 500KM clanak. Platio da objave neku pricu...! Ovaj bi kod nas mogao da igra u 1. ligi FBiH hahahahhaha....Vidi se da je on napisao i poslao a oni copy/paste!
ne govori on ovo zato sto je bosnjakos, nego 'zna coek!'
Ma nemoj!!!Sto nam to nisi reko prije godinu dana a ne sad kad bi veca vijest bila da ne odemo (nedao Bog). I sto Zakir_naik kaze "svijetska prica brate moj"
Reci nam ono sta ne znamo.Zmajevi ce biti prva prica svjetskom prvenstva.
100 %