Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma meni nekako ovo na slici kao da nije Haris. :)
necivilizirani musliman nista bolje nisam ni ocekivao
Ako bude s.r.a.o. trenerima i pravio probleme nce ga niko htjeti. Nijedan trener nece potencijalno konflikt u klubu a on ipak nije neko veliko ime (jos ne). Ako ovako nastavi mogo bi se sam sebi pokakit u karijeru.
@D, To mu je brat Adis.. A Haris je s tvojom mamom u gradu. :-)
Hare,legendo! :)
trener nije normaalan, onakvog igraca drzi na klupi. sine harise, trazi ti hljeba negdje drugo, mozes ti igrati gdje god hoces. danas je tesko naci ljevaka, velika je potraznja za njima.
@D eno ga u carsiji s tvojom mamom!
ZAR ON NIJE UZ ZATVORU U NY ?
...naprijed. Gazi, budi ambiciozan i nedaj na sebe! Ko suti i trpi nikad uspjet\' nece!
Vozi misko dalje...Znas da vrijedis i da mozes bolje...talenat je tu, lopta je tu...jos samo da im pokazes ko je majstor!!!! ko progovori protiv hareta nesto, daBogda mu se k.i.t.a osushila!!!
@bosnjo pa dragi bosnjo kako da se izborim kada sam stalno na klupi, zelene samo vidim od 88-91 min ..kako ajd mi reci kako ne po.p.i.z.di,t
Ne necemo ga blatiti ali mora nauciti da je i klupa sastavni dio nogometa (fudbala),a ne samo zeleni teren.
ma harise, zatjeraj trenera u neku stvar... jos si ti mlad da prigovaras treneru ili bilo kome drugom strpi se par godina da se izgradis pa ces moci da prigovaras pomopcnim trenerima a ne glavnom treneru :)
Neka je to uradio, to je ponizavajuce za svakog fudbalera kada ga trener uvede zadnji 5 minuta a ekipa gubi sa 4 nula, bravo Harise !
BJEZI SINE HARISE IDI TAMO GDJE CE TE VISE CIJENIT TI TO ZASLUZUJES!