Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak ce svaki mjesec redovno dobijati placu o kojoj u Bosni moze samo sanjati. Ako napreduje, primjetice ga veci klubovi (Young Boys, Grashoppers), zivjece u sredjenoj drzavi. Dakle, sve u svemu odlican potez. Sretno!
Prije svega Handza Sretno i mnogo uspijeha u karijeri ..Evropa te gleda..Da abd do godine predjes u bundesligu a Rudar i grad Prijedor su ponosni na tebe MAJSTORE !!!
Sretno prije svega. Sto se tice novog kluba, nevjerujem da je puno kvalitetniji od nasih. Ako nista otisao si iz Bosne.
igro zrnjski protiv njih prije par godina dobio ih tamo 2:1 i ovamo 4:1 i igraju u švicarskoj ligi eto kluba.
sviceraski drugoligas Vaduz iz Lihtenstajna? ne kontam.. :-D jesu li to klubovi iz Lihtenstajna u svicarskoj ligi?
ma jok. kao što ni monaku nije u francuskoj ligi :)
Kluba je takav da bih sa lakocom dobio bilo kojeg naseg predstavnika..Dovoljan podatak da su u drugom pretkolu evropa lige,prosle godine izbacili Vojvodinu cini mi se iz treceg pretkola...