Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nase uslove sasvim kvalitetan momak. Uz Mekica sad imamo znatno ozniljniju zadnju veznu liniju. Jos da je kakve bekove i lijevo krilo nac..
Jedan od rijektih pravih sportista Nit nargilu dudla nit ces ga naci u slogi da cuga Prava momčina, sretno Hare
Jedan od kvalitetnih igraca, super pojacanje. Dovro dosao i sretno.
hajde jos Kerime Memija sarni
Svi iste izjave daju, tipa ostvarenje sna, moj klub, daću sve od sebe za klub i navijače, ovo je veliki klub itd itd.. Nebitno koji je klub i ko je igrač.. Nekako dosadilo..
Kad ti u Bolusporu nisi uspio da se nametnes taman si za zeljA
Sta ti hoces kao da kazes da je turska liga jaca od nase po tvom komentaru , on je za nase lige vise nego dobar a da je odlican niko ne bi igrao u nasoj ligi nije ovo yugoslavia sine .
Nigdje vi ne mozete igrati
ono kad si 1998. godište i imaš 22 godine 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
???
Vratio se nakon pola godine iz nekakvog Bolaspora
I jes vala za zelje manir pravi nema fule
Daleko smo mi od Turske ali dobro dosao