Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prilike da se U21 igrači nametnu! ps. Kakve su šanse da Zukanovicu zabrane pristup stadionu dok igra repka?
@Bordobijeli1 ako je čitao želje navijača poslije tekme, šanse su jako dobre
Najjace je kad je htio dat gol sa 30m.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Samo podmladi tim pa makar bili i negativni rezultati dok se ne uigraju.A ovi stari i koji se stalno ponavljaju neka se časno oproste od državnog tima kao što je učinio Vedo,Lulić ...
Dilaver, Hajrovic, Hodzic, Hadzic.... Svi su kvalitetniji od ovih sto trenutno imamo... zovi bolan Prosinečki eto ih tu odmah pred nosom. Kakva Arabija..
Drag mi je, ali realno je tanak skroz i neozbiljan zadnju tekmu bio.
Eto, velika šteta. Ako je Duljević pokazao kvalitetu u prethodnim utakmicama onda nam zasigurno neće faliti.
ja ne kontam mentalitet prosjecnog "navijaca" BiH... kad je pape prekrizio Zukanovica, svi su htjeli da ga na krst razapnu tada, ko veli "Djes igraca iz talijanske lige tako otpisat"... Kad je Duljevic igrao u ligi nacija, svi ga u nebesa kovali, sad eto ispade nije ni za klupe... Danas Gojak valja, ko zna sta ce se pricat za pola godine za njega... sve se svodi na pricu "danas Dzeko kloc, sutra Dzeko legenda".
brz oporavak ali i on treba biti pod upitnikom za igre u repki, neka se nametne dobrim igrama svaki igrac a ne da zovu nespremne igrace ...
ko on donosi neku razliku u igri !???
Velika "šteta".Zovi Hajrovica odmah,pa covjek je jedan od ključnih igrača u Dinamu,u formi je,a igra i krilo.Ako ne zovnes Hajrovica ne kontam ni sto si ostajao,ako ce opet igrati neki Lončari,Zukanovići,itd.
Bice zeznuto bez njega!!! Ko ce solirati i valjati oko njihovog gola bez dodavanja i suta na go? Ko?? Nema sad Duljevica da melja loptu.
Hajde hvala Bogu konacno lijepa vijest
@xyz123 kako si ti kreten ogroman
Nije problem povreda Duljevica problem je ako Zukanovic bude spreman😂😂
Bez oporavak ,realno nije za repke u njemackoj drugoj lizi nije bio standardni igrac .
ko neki igrac
Otkaz broj 1. Garantujem pola tima se nece odazvati
Ko da će to neko gledat