Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaznio ga klub jer se zaje.bavao tako da kažem i propustio dva zicera da dotuče željezničara. Novac uplaćen u humanitarne svrhe. Tako to rade veliki... 1946.
koja budala.Mogao naguziti komšinicu do jaja kad se nudila :) a potez kluba da ga kazni je opravdan,a njegov potez je za respect
Imam jednu kaznu za parking ode umjesto u postu po uplatnicu dat kakvoj sirotinji pikal se to
Za primjer treba da budemo svim prvoligasima, a pogotovo SELJI, izgubili su derbi i vese nego zasluzeno, ali prljava kampanja ne prestaje protiv Sarajeva!!!
Kaznjavaju ljude zbog propustenih prilika? Jebote ovaj Sarajevo opasan postao.
Torpedo :)
Gdje ce veca kazna nego igrati za Fk Tprpedo !
Ne kontam,klub ga kaznio,a on pare uplatio u humanitarne svrhe.Valjda je onda klub taj ko je uplatio ili će posebno da uplati klubu.Pojašnjenje,molim.
Kazna je i dalje na snazi, a to što je on uplatio odnosno donirao novac za bolesnog dječaka je zaista hvale vrijedan i human potez. Ali sankcija je sankcija, i nju i dalje nije ispoštovao.
kaznjavao bi i Željeznicar svoje igrace da im ima od cega odbiti.
šta ste se nadigli, uplaćeno pa šta? šta bi sad trebalo, orden za zasluge da mu se da?
Trebalo bi tebi sta uplatiti za ljecenje kompleksa ;)
OBAVEZNO POGLEDATI! http://sh.st/ucxej
propaganda je cudo a Mirzi brz oporavak a tebi Ibrakovicu je... sve po spisku
ibrakovic ti ga podaje staroj a ti tako
preseravanje! nije vise od 100 KM, ko da je ostao bez mjesecne plate
to samo protiv želje ih kažnjavaju ili...