Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 žutih kartona napravljeno je nad Duljevićem na jednoj utakmici. Ima brzinu i dribling, ali statistika nije na njegovoj strani. Ovo mu je prilika da pokaže šta zna i odradi bolji transfer od Cimirota.
odlican potez mese. drago mi je sto nam ne igraju samo igraci iz stranih liga za reprezentaciju. a realno nemamo neki tim nego ga vi dizete u nebo i trebaju nam igraci koji su standardni u klubovima kao sto je haris vise nego igraci koji igraju u boljim ligama a nisu usli u igru vec 3 mjeseca. sretno hare
Momak koji je danas jedini malo odskako od ostalih sarajlija,lazu da je izudaran, jer da je, morao bi napusit igru,cak se pomalo i glumeci valjao po terenu,osim toga oprosten mu je zuti , za glumu.Nek mu je sa srecom pa sad je sve do njega.
Zasluzeno. Njabolji igra BH premijer lige
Umal da ga oni mesari iz Tuzle sprijece u tome, koji pećinizam danas u Tuzli, samo sto nisu toljage izvadili...
Zivi bili pa vidjeli , Duljevic ce za par godina biti nas najbolji igrac. Momak je prejak fizicki , nijedan nas reprezentativac mu ne moze parirati u tom segmentu.
Haj ako se pokaze ponudit ce im Zeljo 700 hiljada
prosjecan igrac za bh uslove, al posto je dijete olimpica zasluzuje sansu
Jos da se rijesi rezimskog kluba i taman je za rezerve u reprezentaciji
@BosmalBoyy2 UDBA tisina
@BosmalBoyy2 Razvoj poslije ratni kad UDBA i profiteri prave drzavu
Mesa postajes gori od kasetaša. Kakav bolan truljevic.?
One fukare su danas imali namjeru da sprece njegov debi za repku koliko su ga tukli...
Svaka cast BiH ligi i Mesi. Ovo se nije moglo ciniti prije par godina.
Dulja upali Viber. Benko
Dulja u kol'ko je trening? Benko using klix app for Android
prva mešina sramota!! ipak je podlegao pritiscima mafijaških menadzera. cimirot i grahovac su za ovog papka doktori fudbala. opet se nece preko repke prodat ma koliko ga sarajevo guralo
sramota za Mešu i za savez