Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protivnik uopce nije težak, jer tolika ljubav koju mi osjećamo prema klubu ne može se iskazati novcem, bitno je da mi imamo realnu spoznaju da smo mi veći tim od njih, mi smo igrali četvrtfinale i polufinale kupa uefe prije četrdeset i trideset godina nemojmo se samoponžavati, istorija se ne može platiti jer MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
Pa šta , i Željo je Bosanskohercegovački
Gent,Club Brugge . Anderlech pa tek Standard Alihodžiću :)))
genk
bond071 Genk nije ni ušao u borbu za prvaka Sedmi su završili :))
Hare moj, naši smo, al' odvadi malo. Najbitnije je da se fokusiramo na Ferenc, nije još ništa gotovo, a Standard ako dođe, dobro doš'o.
Vako će to biti : prolazimo Mađare 0:0 u Sarajevu. Onda Belgijance na penale dobijamo. Mi smo željini, željo je naš!
ako Bog da brate da tako bude :D
Ma da ,da ste izvukli nekim slucajem neki klub sa Marsa,bio bi odmah najbolji Marsovski klub ikad,odmah traze opravdanje,a pitanje je hoce li i proci,tipicno nase.Neko zapeti i igrati pametno,i svasta moze biti,samo malo vise treba imati muda i to je to.Imamo milion primjera ko je sve prosao,i prolazi,dovoljno je zadnjih par godina,vidjeti kakvi su klubovi prolaziti protiv nasih nebeski klubova i to je to.
Ako se zeli igrati evropa moraju se pobjedjivati ekipa kao su Lech Fenecvaros Standrad sve je to srednja zalost ;)
Gdje je Standard najbolji ??? Ma daj zezas me Harise, Gent, Genk, Cl Brugge su bolji od Standarda, a ima jos sigurno par timova koji su tu negdje sa Liegeom.. Pratio sam belgijsku ligu prosle sezone i odgovorno ovo tvrdim!