Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to urota moj cickavi..
Sad mi je tek jasno zasto man.u. nema puno problema sa povredama. Povrede za koje treba lijecenje recimo 3 mjeseca u man.u traju 1,5. Jos ako je tu sve legalno,a sumnjam. Sutra kad ti igraci ostare sve ce ih zivo boljeti samo zato sto ih njihovi doktori injekcijama osposobljavaju cak iako njihovo tjelo nije spremno za to.
Izdajice jedna sve si imao u Unitedu, tebe boli cinjenica da nisi mogao igrat\' pored boljih igraca...
Kad ti daju 5 miliona godisnje suti i igraj i sa slomljenim nogama
Propo ko kauch
drago mi je zbog hargreaves-a covjek je prozivio pakao a voli nogomet i to je dokazao ovim zadnjim nastupom.
kako nemaju problema pa gdje su onda do sada vidic i ferdinand idiote
pakshu skotski
Mamu li mu njegovu nezahvalnu, svi su mu skandirali na Old Trafford i govorio da mu je najbolji klub. I sad da se ulize ovim seljacima ovako izjavljuje! Seljacka posla!
Paglu priča Hargrevs.
jel primao od šreka u pakaš
zOOOmorac