Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha, koji ciganluk ....
Naci ljudi kad je prozvizdalo nesto iznad stadiona ja sam mislio atomska pade hahahhahahah e jesu ih braca laganini isfurala
sudija je trebao da prekine tekmu cim su poceli povici 'ubij siptara' ili je to njima normalno takav govor mrznje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja nemam pojma o nogometu. Ali sad sam definitivno sigurna da znam da je Srbija Dvljačistan. Grohotom se smijem njihovom neandertalizmu. Letjelicu cuvati kao exponat od kojeg se zasrao nebeski narod. Srbi ce legendu o letjelici stoljecima prepricavati, s koljena na koljeno. Ahaha
Ahahaha..lud narod, majke mi mile. Sta lud..umobolan, lazljiv i samo nek je klati.... .
a albansku zastavu su okarakterizirali kao "užasnu provokaciju". TEHNIČKA SREDSTVA DOZVOLJAVAJU RAT NA RAZNE NAČINE. bUDUĆI AGRESORI PAMET U GLAVU! nIKADA VIŠE NEĆE BITI OPKOLJENOG SARAJEVA!
poniziše ih albanci za vijek vijekova
Srbi = Balkanci Albanci = Balkanci itd itd ...
Jao kako su im ga Albanci spustili veceras pa to nije humanoooo. hahahaha Srbi bi se trebali sakriti narednih 100 godina i samo ostati zatvoreni u kuci dok ovo pamti svijet.
Wild,wild East (a.k.a. Srbija).... koja divljac u PM, tesko nama sto ih za dozivotno imamo u komsiluku. pa BH Srbi da su pametni ko sto nisu trebali bi da ljube Bosnu ,takvu civilizovanu drzava zvana BIH imaju,a pizzde za Divljim Istokom. Jeste vidjeli BH navijaca i Belgijskih navijaca,aa Srbi? Milion svjetlosnih godina je vasa civilizovanost za nasom Bosnjackom !!
14.10.2014. - Dan kada su Albanci upoznali Srbe s tehnologijom (Quadcopter).
Srbija nije cool kao ni srbijanci oni su Gay stavili im ga čak i Albanci heheh :-D
To nije bila albanska zastava sa crnim dvoglavim orlom, već provokacija sa mapom Velike Albanije. Budite objektivni. Navijaču svaka čast. Vučiću, pederu !!!
sad ce poskupiti kifla u srbiji
Jao kume vidjel inovatora sta im skontase,helikoptercic i sjebase ih ko konje,jao legendi,ja sad za njih navijam jebo sve e sto se ismija braco mila,kraljevi..
Cuj "uzasna provokacija" pa kako bi onda smrdske provokacije okarakterisali. Niko ne vidi sebe.
10x najodvratnija nacija
Hahahaha! Voljeli bi ste vi da ste prejako kao Srbi. Žao mi je, džaba ste se turčili pičkice....
БиХ је немогућа држава, ти и 99% вас сте фашисти који патолошки мрзе Србе а и Хрвате и увијек баш увијек у било којој прилици сте против нас.
**OVAN- NAMJESTIŠE VAS ARNAUTI KAO BEKANE. pRIHVATITE OVAJ ŠTOS KAO ŠALU. jESTE SE UPALILI KO MAGNEZIJUM! sVE ŠTO SE DESILO JE ŠAMAR ZA SVE ŠTO STE RADILI NA KOSOVU. BIO SAM TAMO U TO VRIJEME. BIO I VIDIO, ČAK I SNIMIO!
Zakon je zuta kuca
fuma.guma>> NE BUDALI!