Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska posla. Inače i taj stadion je izgrađen pljačkom Kosova, tačnije Trepče.
Bruka njihova
@IzaNaprijed … Sta li su tek Ameri sa Trepcom izgradili za ovolike godine, bas me interesuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisu to danci, po su podanceni srbi. Srbija do Tokija
Koji su ovo krkani
Eto moji danci,nek ste vidjeli sa kakvim teroristima i zlikovcima mi dijelimo isti zrak na balkanu.
Za ovaj Balkan nista nije, nikakvo takmicenje, gostovanje itd. Daleko smo mi od civilizacije.
Popušit će kaznu igranja pred praznim tribinama sa novčanom.
Vlaska posla
Za razliku od Cigana Horde Zla za 75. rodjendan simbolicno i mirno obiljezile jubilej sa 75 navijača u penzionerskim kapicama. To je primjer evropskog i kavaljerskog huliganima.
Genocidasi primitivni samo da im je napadati malobrojnije i slabije,nikad se nece promijeniti
MOK bi se trebao vec jednom otrijezniti i zabraniti ovom divljackom plemenu prisustvo na svim sportskim terenima naredno stoljece dok se ne dozove. Cinjenica jeste da ih pokoji Tomahawk ucini mirnim 2-3 decenije akoje upravo isticu.
@FreeFlowFlawa Vidi cuda,sjetim ti se kompletnog prvog reda na molebanu za najmilijeg clana familije.
lijepo ih kazniti kako su onomad kaznili Engleze( isključit ih iz svih međunarodnih takmičenja) i huliganstvo na stadionima će nestati kao rukom odneseno.
Dobro, gdje je tu Umprofor da zaštiti ljude....?
Vuckova draga Zvezda i mafija....
Alu svaka cast Borjanu!!!
Ma ove Srbe treba izbaciti skroz kao sto su Veleza kaznili i ove.. 5 miliona kazna i zabrana takmicenja u evropi
Pa mogu li ovi što sebe zovu srbima,uraditi ijedno civiliziranu stvar u životu.Ja gamadi,bože sačuvaj..Bože oprosti mi,al što im dade ljudski oblik.
Srbija se u povijesnim dokumentima na latinskom jeziku od bizantskog razdoblja do 19. stoljeća pisala kao Servia, a Srbi kao Servs ili Servians, što se povezivalo s latinskom rječju servius, što znači sluga. Aleksandar Fjodorovič Giljferding, u svojoj knjizi „O srodstvu slavenskih jezika sa sanskrtskim“ (1853.), korijen riječi Srbin vadi iz sanskrtske riječi savara, a ona znači nizak, podao, hrđav, nevaljal, grešan, crn čovjek.