Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasa policija bi odgodila tekmu dok se naspavaju ,ispade 50 dječaka se prepali zamisli da im ovi dodju Laciali podpomognuti Bugarima
Zar se ovo ne desava samo kod nas, tako kazu primitivni seljaci koji su se spustili sa prostrani livada u urbane gradove.
Dajte im oružje pa nek riješe to za sva vremena...nek se ljudi tuČu, nemaju pametnija posla. Podržavam.
MUP KS je cirkus, i Torcida i Boysi bi ih rastavili na proste faktore, ovako sreca imaju posla samo sa Zulinim narkomanima koji napadaju djecu sa palicama.
i sa gradjevinarima s koseva sto nedjeljom ujutru izvode "radove"
Za sedam dana derbi u Sarajevu. Pitari nalozeni zestoko na belaj, a ni manijaci nisu ravnodusni po tom pitanju. Ne nauci li policija nista iz proslog derbija koji je pukom srecom prosao bez ozbiljnijih incidenata, iz ovog rimskog i iz onog sa Poljuda, mozemo ocekivati sranja slicnih razmjera u Sarajevu. Ako MUP ne moze to da iskontrolise, nek traze pomoc drugih kantona, ali ovakav scenario se mora sprijeciti.
sad bi nas mup zabranio dolazak navijacima jer su nesposobni
Trebali su ih pokupiti i angažovati za proljetne radove čišćenja grada, korita Miljacke i sl.