Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto su se ušutili miševi iz RS-a. Za koga sad navijate *(-_-)*
jadna je reprezentacija, kojoj Estonci preotmu drugu poziciju, Srbija u rangu sa Maltom i Farskim Otocima
jb te pa ispred njih je reprezentaciija estonije koje je izgubila 2:0 od farskih ostrva....i koju smo mi jos nedavno dobili 7:0
i cetalje i nas zajeba jedan samir, nista bez muslimana na ovom svijetu
Prvo Handanović je musliman i on ne pije alkohol. Drugo Vršić je postigao pogodak preko cijele Slovenije, i on je zaslužio isto sanduk pive, a treće Bosna i Hercegovina je zalužna za pobjedu Slovenije, jer je 60 posto igrača rođeno u Bosni i Hercegovini, a protiv Nokije su imali poseban motiv da igraju. Bosna i Hercegovina je stvorila i reprezentacije Hrvatske ( Ćiro Blažević, Dario Srna, Vedran Čorluka, Mario Stanić, Boris Živković), i Srbije ( Savo Milošević, Neven Subotić) i Slovenije (Samir Handanović, itd...) samo se u BiH igra fudbal, ovo su ostalo prazne ljušture, i opet kada vam poklonimo igrače i trenere niste ništa sposobni napraviti.
lol sadnuk pivE handanoviČu oooooooooooooo pismenostiiiiii j3bo te fakultet ako si ga zavrsio
Crni, možda nećeš gledati krstaške dresove, ali zato hoćeš \"kockaste\" 100%. Svaka čast Estoncima i Handanoviću. Samire nazdravlje!
Samo da im ne gledamo one dresove na EP koji su ništa drugo nego odore iz krstaških ratova. Kako ih uopšte FIFA i UEFA pušta da igraju u tim dresovima koji nemaju nikakve veze sa sportom i sa duhom antirasizma koje se propagira na fudbalskim stadionima
Pošalji nam Samire adresu ima nas mnogo koji te želimo darivati. Hvala,mnogo si nas usrećio
baš tako kako piše Č. čovjek je slovenac :D
http://www.youtube.com/watch?src_vid=ZECEErzvmuo&v=Pi3cbTrSMUY&feature=iv&annotation_id=annotation_691019
ma ja u šali pa privali :))
Da li je HandanoviČ ili HandanoviĆ
trebali su i vidicu jedan zasluzio je
Glupani... pravilo je rec i pivo i piva... stoga je pravilno i sanduk pive i sanduk piva.
I ja bih dobio sanduk pive od PiŠona da je ciganluk u Sloveniji upalio....:(
cuj sanduk, haj sad fino prevedite koliko je to piva, gajba, flasa , krigla...