Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klupa je tvoja pokazi sta znas :D :D
šta nas ima možemo đematile klanjat :)
Biće Madrid mali Istanbul...mali Istanbul...mali Istanbul
turke dovode da bi se probili malo na tursko trziste...............
Da je toliko dobar, ponudili bi mu i iz Bayerna ugovor kojim ce ga zadrzati, a ne ovako.. :) Je*o me i mourinho vise, i njegovi transferi.. :/
Turska je spremna...svi na more
Nije on dzabe dosao sigurno :) dobio je bolji ugovor nego sto je imao i sigurno je dobio kes na ruku sto je dosao ne vezano za ugovot. Dzabe je tu jedino sto bajern nije dobio pare. Vidjet cemo kako ce se snaci :)
Petkom nema treninga, na dzumu se ide :) Salu na stranu,Hamit je dobar igrac,pozrtvovan i bez obzira sta ko misli o Mourinhu ( meni je totalno antipatican,) neosporan je njegov kvalitet,procjena igraca.Nije ga doveo tek tako.
Jos malo pa ce da prediju ime u Real Istanbul Club de Futbol
prvo novak a sad i hamid . ja sta rade t.urci !!
le.vati džaba je došao :D hahahhaha
...a i real postaje smjesan ovaj altintop je igrac koji najvise moze igrat u valenciji ili atl.madridu... definitivno nije kalibar za real madrid
stvarno ste stavili sliku koja ilustruje srecu Hamita zbog prelaska u Real :) vrlo ste kreativni :D pusa
koji crni turcini ?? i ozil i hamit rodeni u njemackoj ...
Ode Hamit u Real ja,ja ko nema para u banku !! ja ,ja
Iskustvo u tom mladom ali talentovanom veznom redu Reala, odlican potez.