Poklonili ulaznicu Izraelcu
36
Hamas krenuo u medijski bojkot Barcelone
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb\' ih Gilad. Gdje su pocasna mjesta za svu Palestinsku djecu koja zive okruzena cionistickom bodljikavom zicom? Desmond Tutu and Nelson Mandela, koji sigurno znaju sta je apartheid, su rekli da je cionisticki apartheid gori nego sto je bio juznoafricki. Giladu dati pocasno mjesto je isto kao dati je vojniku Treceg Rajha.
SLOBODNA P A L E S T I N A !!!!!! !!!!!
Dramaticno.
ja vise nisam navijac barce..trebali su radovana zvati..
JAZUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jel vam sad jasno da podrzavate srpsku kad navijate za barcu..stoka al jedan kroz jedan..
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR
http://www.youtube.com/watch?v=Dh4AilqmWU8 http://www.youtube.com/watch?v=lQ7IDBO0BH4 toliko...
tacno tako separatisti su i katalonci kao i palestinci i pobunjeni srbi, sve su to ista vanago
Nidje veze, navijaci Barcelone uvijek mashu palestinskim zastavama kad im u kosarci gostuje Makabi iz Izraela... Ima i video na jutub.
nije FK Maoča nego FK Trešnjevka... pravda za Mevlida !!!
stoku palestinsku ionako više zanimaju trke kamila i yebuckanje koza...nogomet imje na zadnjem mjestu!
šta sad barca da radi, hvataju se za glavu.........
cvb sve si rekao nemam stvarno sta napisati, 100% si u pravu sve sto si napisao
Krkani nadjite sebi posao umjesto sto zuljate suljevima po stolici po cio dan i pljujete na sve zivo ne birajuci ni rasu ni naciju ni Boga, bas nista...
Manje bi me čudilo da mu je dao City, Malaga, PSG, Fener ili FK Maoča
eto sad ovdasnji talibani taman da pocnu za nekog drugog navijat