Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zoltane,samo kod Zidova je dijete sto je i majka,a kod svih ostalih ono sto je otac to je i dijete!Osim toga dijete uzima ocevo prezime,a ne majcino.Moglo se je da se umjesto Srne,i Halilovica dijete preziva Alajbegovic!Da li bi i onda bili Hrvati?
Po čemu je Alen Halilović izdajica? Majka mu je Hrvatica, dakle Hrvat je genetski koliko i Bošnjak, s tim da je rođen i odrastao u Hrvatskoj? Po čemu bi on trebao igrati za BiH, a ne za Hrvatsku?
Otac Uzeir, majka Milka. rođen i odrastao u Hrvatskoj, ista stvar kao i s Halilovićem. Obojica odgajani kao Hrvati, čak su i katolici. Osjećaju se Hrvatima i ne vidim u čemu je problem.
boli nas kurac za halilovica
ne kontam zasto svi BH portali prenose svaku vijest o Haliloviću...zuti karton, ostar start, sjajni driblinzi i udarci...koga zanima hrvatski reprezentativac koji igra u Gijonu....odjeb svi
Imens Sead,i Alen Halilovic bi trebali biti sinonim za izdajstvo Bosne i Hercegovine!Nije mi jasno da tako ozbiljan portal kao "Klix ba"objavljuje clanke o tim Halilovicima koji su izdajnici,i kao takvima trebalo bi im zabraniti boravak u Bosni i Hercegovini!
...jel znas ti ko su vlasnici Klixa...oni navijaju za hrvatsku,tako da nemoj da te cude ove vijesti...
Bosna ima dragulja i bez Halilovica.
Ima mladi bosanac igra za BVB 17 godina razvaljuje, a igra isto za Njemacku U17
Sad se u Hihonu hihochu!
Joj golčine, hvala klix što ste nam omogućili da ovo vidimo.
Bil ti josh sta da vidish u Halila?!
jest golčina svaka mu čast
Boli me penis
I mene boli kurac
Momo,momnem ti ga majci podzahkad !