Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vaha je kralj, iz jablanice je :)) hahah xDD Postoji mnogo strucnih ljudi u Jablanici, i sirom hercegovine, samo ova glupa zemlja to ne zna iskoristiti...vaha je samo jedan od srednje klase!!!
Vahi svaka cast, ali SAMMIR!!!!! Niko ga ne spominje a covjek odlucio utakmicu. Asistencija i pogodak! Bravo obojici majstora!
G.lup si i to jako mnogo. Kakve veze Zg ima sa zagorcima i otkud ti ta g.lupost da se herce izjašnjavaju ko dalmoši???? To može reći samo g.lupi m.ujica koji nije mrdno iz svojih 24%
BRAVO VELEMAJSORE VAHIDE !!! To je trener i strucnjak i sve dok god nebudemo imali ovakvog ili njemu slicnim nema nista nama od velikog turnira. SUSIC je sve do god nismo primili pogodak cekao i nista nije mijenjao u nadi ostace 0:0 i kad nam ga roknuse on kao mijenja NEMA ON POJMA !!!
jedna od boljih ako ne i najbolja poslije ratna utakmica ekipe sa prostora bivse drzave sretno Dinamo
17.09.2010. u 09:25 Svaka cast komsijama na pobjedi. Vaha majstore.
To Vaha , kralju,idolu,sahu ...
Hebo vas i \'ajduk i Dinamo! Vaha kralju!
Sad bi skutori navijali za Dinamo!!!EE nemože to tako,cuvajte se vi svog Ajduka.!!Poz od BBB
E moj Zadar, kud ga Srbi ne srušiše majmune nacionalistički
Odkad vi to navijate za dinamo??vi se predstavljat kao dalmatinci posto vas zagorci svakako ne vole....i mojne se sada uvlaciti u pakas nego ostani te i dalje navijati za hajduk....i u listici svakako nema BBB...zato budi miran....BBB Posavina
Bravo Bravo Bravo Vaha Hvala tebi a i BiH na ucinjeno za nas klub. Poz iz Zadra cistog i od srba ociscenog :)
bosanski možda nikada,a hercegovački bi možda mogao
Kad ce neki Bosanski klub vako igrat u Evropi??? Naravno nikad a mozda ni tad. Hahahhahahahahaha
....jose mourinho je za tebe k i t a!